3Shape

Når professionel digital rådgivning og implementering er essentiel for global succes.

Kruso som digital partner for en af Danmarks hurtigst voksende virksomheder

3Shape er én af Danmarks hurtigst voksende virksomheder. Virksomheden tilbyder 3D tandlæge scannings software og enheder i høj kvalitet.

Udfordring

Digital spiller en central rolle i 3Shapes marketingstrategi. Det driver både ny forretning, gensalg, kundeservice og produktmarketing – globalt på tværs af alle deres markeder. 3Shape har formuleret en ambitiøs omnichannel-strategi som omdrejningspunkt for deres næste generation af digitale services, hvilket inkluderer en global commerce platform integreret til deres ERP og CRM-systemer. Målet er at kunne tilbyde deres kunder en 360 digital oplevelse, når de anvender 3Shapes løsninger. I sommeren 2017 teamede 3Shape op med Kruso som digital partner, og vi fungerer i dag både som rådgiver og implementeringspartner til at hjælpe med at bringe 3Shapes digitale strategi til live på et globalt plan.

Løsning

Vores rejse med 3Shape begyndte med en effektiv hand-over-proces, der gjorde det muligt for os at vedligeholde og optimere deres tidligere Umbraco-commerce-løsning. Parallelt med vedligeholdelsen af deres kørende systemer definerede og udviklede vi deres nye globale e-commerce-platform, der er struktureret som et MVP-projekt. Platformen er bygget i Sitecore med U-commerce som commerce-maskine. Processen vi valgte er en kombination af vandfalds og agil projekttilgang – populært kaldet “water-scrum-fall”. Det vil sige, at strategi, ide, koncept og overordnede wireframes udvikles på mere traditionel vis, mens teknisk udvikling følger rene agile principper. Tæt samarbejde er på alle måder et nøgleord i vores relation til 3Shape, forstået således at vi har sammensat et stærkt hold bestående af medarbejdere fra 3Shapes egen digitale organisation og en række af vores konsulenter på tværs af rådgivning, teknisk udvikling og projektledelse. Denne organisations evne til at arbejde sammen er nøglen til succes på alle de projekter vi søsætter. Kruso har primært været ansvarlige for ucommerce-delen af projektet.

Resultat

Den nye globale B2B-platform gik i luften i juni 2018, og ordrerne er begyndt at rulle ind. Platformen er nu overgået til drift, mens vi, sammen med 3Shapes interne team, planlægger de kommende faser af deres digitale fremtid.

3Shape

Billeder fra 3Shapes nye hjemmeside af tandbehandlinger

Wanna talk?

Hvis du vil vide mere om denne løsning, så ring eller skriv gerne til os.

CEO

Telefon: +45 2810 5871

Mail: loa@kruso.dk