AAB

Et brugervenligt website for medarbejdere og beboere.

Om Arbejdernes Andels Boligforening

Referater fra seneste bestyrelsesmøde, regnskaber og andet leje- og boligadministration foregår i stigende grad digitalt. Derfor udviklede vi sammen med Arbejdernes Andels Boligforening en hurtig og brugervenlig Episerver løsning til gavn for foreningens mange beboere.

Et før og efter billede af AAB's nye design af hjemmeside fra Kruso

Udfordring

AABs tidligere system bestod af en ufleksibel og kompliceret platform med over 500 forskellige sider. Platformen opfordrede ikke til udviklingen af nye tiltag eller indhold, og den tilbød derfor ikke den rette hjælp og vejledning til beboerne.

Løsning

Kruso inviterede AAB til en workshop for at definere boligforeningens mange forskellige segmenter, hvilket gav AAB et større ejerskab over projektet. Dette resulterede i en Episerver løsning, som møder kravene fra både ansatte hos AAB, og deres mange beboere.

Resultat

Platformen giver nu let adgang til bl.a. referater af bestyrelsesmøder og kontaktinformationer, som er samlet på ét og samme sted. Derudover tilbyder platformen også brugervenlige værktøjer til selvbetjening, såsom bestilling af vasketider, betalingsservice, elektronisk opsigelse af lejemål og meget mere. Uanset om det er medarbejdere fra AAB, boligrepræsentanter eller almindelige beboere, er der nu skruet op for brugervenlighed og anvendelighed. Det betyder, at sitet har langt færre sider og et større fokus på, at brugere hurtigt kan finde det, de søger.

Vi har kun fået positiv tilbagemelding på hastighed og brugervenlighed. Alle siger, at det er enormt nemt at finde rundt på siden - den er hurtig, og den ser godt ud.

- Lone Brock, Ekstern Kommunikation, AAB

Wanna talk?

Hvis du vil vide mere om denne løsning, så ring eller skriv gerne til os.

Sales Director

Telefon: +45 5360 8320

Email: oj@kruso.dk