Aarhus Vand

Aarhus Vand som digital frontløber, drevet af EpiServer.

Om Aarhus Vand

Aarhus Vand har ambitioner om at blive den førende vandleverandør i Danmark, og det samme gælder for deres position på den digitale front. Selskabet er allerede en dominerende spiller inden for deres industri, og de fokuserer på både viden, teknologi og udvikling af bæredygtige løsninger på fremtidens vandforsyning.

Billede af Aarhus Vands nye hjemmeside design fra Kruso på digitale enheder

Udfordring

Aarhus Vand ønskede at blive frontløberen i deres branche. Derfor behøvede de en ny digital platform til at realisere denne ambition. På samme tid ønskede Aarhus Vand at deres nye digitale platform skulle bidrage til deres virksomheds forretningsmæssige gevinster.

Løsning

En opgraderet version af deres digitale platform EPIServer, hvilket vil bidrage til mindre omkostninger og større sammenhæng med hensyn til industri kommunikation.

Resultat

En ny digital platform, det gør det muligt for Aarhus Vand at komme tættere på deres ambition om, at blive en frontløber inden for deres industri.

De endelige leverancer levede op til vores forventninger. Vi har derfor fået demonstreret i praksis, at Kruso er en professionel partner, som vi ser frem til at udvikle et langsigtet samarbejde med

- Richard Andersen, Webmaster, Aarhus Vand

Aarhus Vand

Wanna talk?

Hvis du vil vide mere om denne løsning, så ring eller skriv gerne til os.

Project Manager

Telefon: +45 5386 1553

Mail: marie@kruso.dk