Ældre Sagen

Digitalisering og forbedret brugervenlighed af Danmarks største event booking system.

Om Ældre Sagen

Ældre sagen er en medlemsorganisation, der tager sig af ældre menneskers rettigheder. Organisationen har mere end 787.000 medlemmer over hele Danmark og mere end 18.000 aktive frivillige. De er fordelt på 215 lokale afdelinger, der ledes af frivillige lokale ledere.

Billede af Ældre Sagens nye hjemmeside design fra Kruso

Udfordring

Ældre Sagen er blandt de absolut største leverandører i events, undervisning og diverse aktiviteter, hvor de håndterer omkring 64.000 events om året. I takt med at deres målgruppe blev mere og mere webinteresserede, gav det i høj grad mening at investere i digitalisering af event og undervisningsledelse. De mest vigtige krav for event booking-systemet var brugervenlighed for både administratorerne og medlemmerne. Løsningen havde til formål at skabe en intuitiv og inspirerende booking oplevelse, og gøre det muligt at få komplette sign ups og betaling til hver af de 64.000 events.

Løsning

Kruso har udviklet det nye event booking system, baseret på Sitecore CMS. Løsningen indebærer mange integrationsområder til diverse systemer såsom Ældre Sagens eget website, deres Navision ERO og en betalingsudbyder. Løsningen er også integreret til SharePoint, hvor al event information er fremskaffet. På samme tid er løsningen udstyret med en meget omfattende søgeløsning, der sørger for hurtige og kvalitetsrige søgeresultater.

Resultat

Det nye event booking system har høj brugervenlighed. Det er nemt for administratorerne at skabe og styre events ved hjælp af administrationsfladen. Udover dette er det også muligt for alle medlemmer at skrive sig op og betale for events direkte på websitet.

Ældre Sagen

Stemningsbillede fra Ældre Sagens nye hjemmeside

Wanna talk?

Hvis du vil vide mere om denne løsning, så ring eller skriv gerne til os.

Chief Operating Officer (COO)

Telefon: +45 2147 7394

Mail: mbp@kruso.dk