Albertslund Kommune

Brugervenlig webløsning, der giver nye muligheder for administration og optimering af kommunens hjemmeside.

Om Albertslund Kommune

Albertslund befinder sig i den uspolerede natur, hvor mere end 60% af kommunen er skov og grønne arealer. Dette inviterer til gå- og løbeture og udendørsoplevelser, uanset alder.

Billede af Albertslund Kommunes nye hjemmeside design fra Kruso på forskellige digitale enheder

Udfordring

Udfordringen var at finde en løsning for kommunens website, der var både fleksibel og brugervenlig.

Løsning

Albertslund Kommune valgte et Umbraco-baseret OpenPublic Web fra Kruso. En af fordelene ved OpenPublic løsningen er dens dashboard til webstyring. Her er alt relevant data samlet på ét dashboard, hvilket indeholder en direkte integration af data , ved at bruge Google Analytics. En anden fordel, der skiller OpenPublic ud fra mængden, er fællesskabet der er samlet omkring udviklingsprocessen. Fælleskabet tilbyder en fælles dialog, og økonomisk samarbejde i udviklingen af nye funktioner, og features på platformen.

Resultat

OpenPublic løsningen skaber en fleksibel, funktionel og brugervenlig platform. På samme tid tilbyder OpenPublic løsningen nye statistik-og indholdsoptimerende værktøjer, der skaber nye muligheder for weboptimering.

Albertslund Kommune har valgt OpenPublic Web, fordi løsningen til fulde lever op til vores krav til funktionalitet og fleksibilitet, samtidig med at løsningen har en yderst brugervenlig redaktørflade. Webredaktørernes reaktioner på OpenPublic Web er udelukkende positive, så vi er fuldt ud tilfredse med både løsningen og samarbejdet med Kruso, der har gjort systemskiftet til en leg.

- Pernille Harting Frandsen, Digitaliseringskonsulent, Albertslund Kommune.

Albertslund Kommune

Wanna talk?

Hvis du vil vide mere om denne løsning, så ring eller skriv gerne til os.

Project Manager

Telefon: +45 5386 1553

Mail: marie@kruso.dk