AMU Fyn

Nyt website med smart integrationsløsning, der skaber et intelligent overblik og kræver minimal vedligehold.

Om AMU-Fyn

AMU-Fyn medvirker til at skabe et velfungerende arbejdsmarked ved at udbyde kurser og efteruddannelser til både ledige og beskæftigede. AMU-Fyn tilbyder kurser indenfor stort set alle fag, industrier og serviceydelser og hvert år deltager ca. 25.000 i deres kurser. Kruso har netop udviklet en helt ny hjemmeside for AMU med fokus på brugervenlighed og nem vedligeholdelse for redaktørerne.

Billede af løsning

Udfordring

AMU havde meget konkrete user experience problemer på deres gamle website. Især havde brugerne svært ved at navigere and få et simpelt overblik over de mange kurser, der tilbydes. Ydermere var det gamle site præget af krævende manuelle processer for at vedligeholde visningen af kurser. Nøglen til succes var digitalisering og automatisering af disse centrale processer, så de dyre admin-timer og time to market reduceres.

Løsning

Sitet er bygget i Umbraco med stærk integration til administrationssystemet EASY-A og uddannelseadministration.dk. Kurser og holdinformation bliver sammenflettet med lovpligtig og relevant information fra uddannelseadministration.dk. De store mængder information fra de forskellige systemer bliver filtreret, renset og transformeret ved hjælp af tung forretningslogik, hvilket resulterer i et intelligent overblik med korrekt holdopdeling og -status. Alt information om kurserne, holdene og den faglige indholdsbeskrivelse indhentes dynamisk og automatisk, således at AMU-Fyns redaktører ikke skal bruge meget tid på at duplikere indhold fra deres interne kursussystemer manuelt.

Resultat

Sitet er nu kørende, og AMU har allerede fået masser af komplimenter fra deres brugere for den betydeligt forbedrede user experience. Automatiseringen af workflows er succesfuld og væsentlige admintimer er sparet.

AMU-Fyn

Wanna talk?

Hvis du vil vide mere om denne løsning, så ring eller skriv gerne til os.

Sales Director

Telefon: +45 5360 8320

Email: oj@kruso.dk