Billund Kommune

Billund Kommune får unikke redaktørværktøjer og fælles udvikling med deres nye OpenPublic Webløsning.

Om Billund Kommune

Billund er især berømt for et sjovt land fyldt med klodser, et eventyrligt badeland og en stor lufthavn. Og nu har kommunen også modtaget et nye website, der imødekommer digitaliseringens mange krav.

Billede af Billunds Kommunes nye hjemmeside design fra Kruso på forskellige digitale enheder

Udfordring

Billund Kommune stod overfor at udskifte deres gamle website med et nyt, som i højere grad kunne bistå kommunes redaktører med redaktørværktøjer som ville inspirere og effektivisere medarbejdernes dagligdag.

Løsning

Kruso udviklede en OpenPublic Web løsning med et unikt dashboard som imødekommer redaktørernes ønsker og behov. Ydermere blev Billund Kommune endnu et medlem af ERFA-udviklingsfælleskabet, som sikrer kommunen medbestemmelse og besparelser på den fremtidige udvikling af platformen.

Resultat

Det nye OpenPublic dashboard giver nu webredaktørerne mulighed for i højere grad at kontrollere og udføre kvalitetssikring på indholdet. Redaktørerne har fået de rette værktøjer, der giver dem langt større fleksibilitet i den daglige administrering af kommunes website.

Vi har valgt Krusos OpenPublic Web platfom især af to årsager: Kruso har på OpenPublic Web platformen udviklet et helt unikt dashbord med redaktørværktøjer til at assistere, inspirere og effektivisere webredaktørerne i deres daglige arbejde. Disse værktøjer har vi store forventninger til i forhold til redaktørarbejdet med vores nye billund.dk. Desuden synes vi i Billund Kommune godt om muligheden for at indgå i en brugergruppe med andre kommuner.

- Lisbeth Lillelund, Udviklingskonsulent, Billund Kommune

Billund Kommune

Wanna talk?

Hvis du vil vide mere om denne løsning, så ring eller skriv gerne til os.

Project Manager

Telefon: +45 5386 1553

Mail: marie@kruso.dk