Copenhagen Capacity

En omfattende og moderne platform, der giver mulighed for fuld indholdsdeling og genanvendelse på tværs af alle subsites.

Om Copenhagen Capacity

Copenhagen Capacity er den officielle organisation for investeringspromovering og økonomisk udvikling i København. Deres mål er at tiltrække udenlandske investorer, virksomheder og talent til Københavns Kommune for at skabe jobs, vækst og udvikling.

Billede af Copenhagen Capacity's nye hjemmeside design fra Kruso

Udfordring

Copenhagen Capacity har meget høje ambitioner, og de stræber altid efter at levere brugeroplevelse i højeste kvalitet igennem flotte designede websites og brugbare online services. I 2013 søgte de efter en ny partner til deres Sitecore platform, hvor vi blev valgt.

Løsning

Vi startede ud med at gennemføre et komplet ”sundhedstjek” som en del af overleveringen. Derefter planlagde vi ud fra det en omfattende rekonstruktion og genopbygning af hele platformen. Dette inkluderede SEO, mere fleksible redigeringsværktøjer, mikro sites, CRM integrationer, smart værktøjer og Google Maps integrationer – og sidst, men ikke mindst implementering af et helt nyt design.

Resultat

Copenhagen Capacity har i dag en omfattende og moderne platform, der gør det muligt at dele alt indhold og genbruge alle subsites, hvilket resulterer i at det bliver hurtigere og billigere at skabe nye kampagnesites. Sitet er baseret på personaliseret og målrettet kommunikation, hvor drivkraften er komplette integrationer til deres CRM system.

Copenhagen Capacity

Stemningsbilleder fra Copenhagen Capacity's hjemmeside løsning fra Kruso

Wanna talk?

Hvis du vil vide mere om denne løsning, så ring eller skriv gerne til os.

CSO

Telefon: +45 3131 4888

Mail: rpg@kruso.dk