DOT Webshop

En simpel og intuitiv e-commerce løsning, hvor kunder kan købe forskellige billetter i en enkelt shop på tværs af tre individuelle transportudbydere.

Om DOT

DOT er et samarbejde mellem tre danske offentlige transportleverandører: Movia (bus), DSB (tog) og Metroselskabet (metro). DOT tilbyder en enkelt indgang til kundeservice, prisinformation, billet vejledning og andet relevant kommunikation for brugere af offentlig transport i den østlige region af Danmark.

DOTs webshop løsning fra Kruso på forskellige enheder

Udfordring

Det var nødvendigt for DOT at erstatte deres tidligere webshop med en ny, grundet skiftende priser og produkter. De var interesseret i at redesigne, og integrere den nye webshop med den tidligere, som også er udviklet af Kruso. Udfordringen var at bygge én ukompliceret online købsoplevelse, som kunne integrere kompleks produkt data – på tre måneder.

Løsning

En agil tilgang til at bygge en kompleks handelsløsning - på under 12 uger. Vi baserede løsningen på et Umbraco CMS med en uCommerce commerce maskine, der er integreret med en Navision – baseret ERP backend.

Resultat

Vi gjorde det! Det lykkedes os at omdanne komplekse data strukturer, og system krav til en enkel, simpel og intuitiv købsoplevelse. I dag kan DOT’s kunder købe en række af billetter i én enkel shop. Dette er på trods af, at produkterne er fra tre individuelle virksomheder.

DOT WEBSHOP

Trafikbilleder fra DOTs webshop løsning

Wanna talk?

Hvis du vil vide mere om denne løsning, så ring eller skriv gerne til os.

CTO

Telefon: +45 2681 2085

Mail: nsb@kruso.dk