DOT Website

3 virksomheder – én delt selvbetjeningsplatform.

Om DOT

DOT er et samarbejde mellem 3 danske offentlige transportudbydere. Movia (Bus), DSB (Tog) og Metroselskabet (Metro). DOT tilbyder én enkel indgang til kundeservice, prisinformation, billet guides og andet relevant kommunikation for brugere af offentlig transport i den østlige region af Danmark.

DOTs nye hjemmeside fra Kruso på en computer og tablet

Udfordring

3 virksomheder krævede én enkel indgang for brugere af offentlig transport i de østlige regioner af Danmark. Den nye platform integrerede og samlede features og elementer, der tidligere var spredt blandt de tre forskellige websites.

Løsning

Kruso designede og udviklede det nye DOT website i Umbraco CMS. Den nye platform blev udviklet gennem en agil projektmodel og i samarbejde med flere stakeholders. Slutresultatet er et brugervenligt og responsivt website, der tilbyder ét enkelt frontend til flere forskellige systemer, dette inkluderer den populære danske rejse planlægger rejseplanen.dk. Projektet inkluderer flere sæt brugertests for at garantere optimal site brugbarhed.

Resultat

DOT’s nye website er en succes. Løsningen blev udviklet over en stram tidsplan, men slutresultatet er en brugervenlig selvbetjeningsplatform af høj kvalitet, der er blevet taget godt imod af dens brugere. Kunderne synes, at det er nemt at finde den information, de har brug for både under rejsen, og når de skal planlægge rejsen, uanset om de leder efter rejsetider, forsinkelser, billet information, priser og kundeservice.

DOT WEBSITE

Billeder fra DOTS nye hjemmeside

Wanna talk?

Hvis du vil vide mere om denne løsning, så ring eller skriv gerne til os.

CTO

Telefon: +45 2681 2085

Mail: nsb@kruso.dk