DS Smith

Avanceret B2B e-handelsløsning til DS Smith baseret på EPiServer Commerce med SAP-integration.

Om DS Smith

DS Smith er en af Europas førende producenter af genanvendelige, kundespecifikke emballager til forbrugsgoder. De arbejder ud fra et internationalt mindset, men agerer også på lokalt niveau – DS Smith har en forretningsstrategi, hvor de kan være tilstede på både globalt og lokalt plan.

Billede af DS Smith's nye webshop løsning fra Kruso

Udfordring

Nye teknologiske funktioner og værktøjer skaber helt nye krav til organisationens websites og handelsløsninger. DS Smith mødte Kruso med et fuldt udviklet design, men manglede en samarbejdspartner i udviklingen af deres EpiServer commerce løsning.

Løsning

En B2B e-commerce løsning, der vil øge salg langsigtet. DS Smith forventede, at deres nye e-commerce løsning kunne hjælpe med at kommunikere virksomhedens identitet fra et visuelt perspektiv, og ikke kun fokusere på salg.

Resultat

En stærk commerce løsning, der giver stærke redigeringsværktøjer til udvikling af indhold på sitet, som kan bruges sammen med den egentlige commerce platform. Med den nye webshop har DS Smith fået en hel ny, effektiv og funktionel e-commerce platform, der styrker virksomhedens størrelse og bidrager til at opnå virksomhedens fremtidige mål for salg.

Kruso har ikke alene skabt en løsning, der kan øge vores omsætning på e-handel. De har også udarbejdet en løsning, der giver en moderne og tidssvarende kundeoplevelse på tværs af desktop, tablet og mobile enheder.

- Jan Nielsen, Head of Sales Development, DS Smith

DS smith

Wanna talk?

Hvis du vil vide mere om denne løsning, så ring eller skriv gerne til os.

Sales Director

Telefon: +45 5360 8320

Email: oj@kruso.dk