DTU

En prisvindende Sitecore løsning til et teknisk universitet i verdensklasse.

Om DTU

DTU er et privat drevet teknisk elite universitet, som strækker sig internationalt og har som mål at udvikle førende natur – og teknisk videnskab, der skal være fordelagtigt for samfund verden over. Universitetet er et af Danmarks største, med mere end 5.000 medarbejdere og 9.000 studerende.

Fotos: Vibeke Hempler og DTU

Billede af DTUs nye hjemmeside fra Kruso

Udfordring

Tilbage I 2012 formulerede DTU en ny kommunikationsstrategi, med det digitale aspekt som den centrale kraft i at dele viden blandt DTU - og samfundene omkring dem. Dette inkluderede, at alle interne platforme og systemer skulle integreres til én enkel platform for at sikre mere effektive arbejdsforløb og vidensdeling både internt og eksternt. Platformene kommunikerer til flere målgrupper inklusivt alle studerende, ansøgere, presse, undervisere og enhver anden person relateret til DTU. DTU huser studerende og undervisere fra hele verden. De besluttede at bruge en Sitecore baseret multisite løsning med Kruso som deres digitale partner.

Løsning

Kruso har været DTU’s betroede digitale partner hele vejen, og har været ansvarlig for udviklingen, lanceringen og vedligeholdelsen af dette ambitiøse Sitecore projekt. Den komplekse platform skiller sig ud ved sin lette brug og sit fremragende service design, fejlfrie performance og stabilitet. Platformen samler og opstiller data fra en bred række tredjeparts- og interne systemer i mere end 40 forskellige integrationer. Dette inkluderer ERP-systemer, forskellige specialiserede læringsplatforme, management-træningssystemer og mange flere.

Resultat

Den prestigefyldte pris ”Sitecore Site of the Year 2013” beviser, at DTU's løsning er et af de mest komplekse og markedsledende Sitecore sites til dato, hvilket stemmer overens med det internationale elite universitets skyhøje ambitioner. Løsningen består i dag af mere end 700 sites, 35.000 undersider, +200 redaktører og 200.000 unikke besøgende hver måned.

Stemningsbilleder fra DTU's nye hjemmeside

Wanna talk?

Hvis du vil vide mere om denne løsning, så ring eller skriv gerne til os.

CSO

Telefon: +45 3131 4888

Mail: rpg@kruso.dk