Ejner Hessel

En kraftfuld webshop med serviceberegner og et nytænkende kampagnesite giver bilforhandleren en ny digital identitet.

Om Ejner Hessel

Handel foregår i stigende grad online - også når det gælder biltilbehør. Ejner Hessel er Danmarks største bilforhandler, men de har indtil nu ikke haft en webshop til at imødekomme tendensen. Et tæt samarbejde mellem Kruso og Ejner Hessels egne udviklere har resulteret i en kraftfuld løsning, som er let at betjene - både for de ansatte og de mange kunder.

 

 

Billeder af Ejner Hessels nye webshop design på forskellige enheder

Udfordring

En stram tidsplan, og et stort produkt katalog. Ejner Hessel havde brug for en e-commerce løsning, der kunne håndtere et stort antal af produkter, og det skulle gøres indenfor en stram tidsplan.

Løsning

En e-commerce løsning, der er bygget I CMS systemet Umbraco, med en uCommerce platform. Løsningen sikrer en stærk, og stabil håndtering af det omfattende produkt katalog, igennem en innovativ og teknisk løsning, der er udviklet specifikt til deres behov.

Resultat

Ejner Hessel har nu mulighed for at oprette mange tusinde produkter i deres nye e-commerce system. Løsningen har givet flere muligheder, mere fleksibilitet og dynamik.

Med den nye løsning har vi klart flere muligheder, og den har styrket os markant på de digitale udfordringer, som forretningen står overfor. Systemet er mere dynamisk og fleksibelt, og vi har draget stor nytte af, at Ejner Hessels egne udviklere er blevet skolet hos Krusos udviklere.

- Morten Knudsen, Head of Digital, Ejner Hessel

Ejner Hessel

Wanna talk?

Hvis du vil vide mere om denne løsning, så ring eller skriv gerne til os.

Sales Director

Telefon: +45 5360 8320

Mail: oj@kruso.dk