FOF

En inspirerende portal med hobbylektioner og -kurser.

Om FOF

FOF er Danmarks største udbyder af offentlig uddannelse. Hvert år deltager mere end 250.000 danskere lektioner, ture, kurser eller events på én af FOF’s mange skoler rundt i Danmark.


FOF er fordelt på 38 lokal enheder, hver med deres egen organisation og budget.

Billede af FOFs nye lokale webhop fra Kruso på smartphone

Udfordring

Den største udfordring var at skabe en løsning, der var fleksibel nok til at tilpasse sig alle de forskellige behov på hver af de 38 lokale enheder – og at få dem alle til at blive enige. Dette var især en udfordring, da de alle havde delt den samme produkt database som grundlaget for hele systemet. At bygge en simpel, og på samme tid inspirerende brugeroplevelse, der skulle præsentere mere end 100 forskellige typer af lektioner og events, målrettet imod hele Danmark, var heller ikke nemt.

Løsning

Kruso har udviklet en løsning, baseret på Sitecore, der er fuldt integreret med FOF’s eksisterende produkt database. Vi har bygget en styringsmodel, der balancerer hver lokal enhedsautonomi og evne til at skabe meningsfuldt indhold og kommunikation med deres lokale brugere, imens at synergi opnås gennem centrale systemer og indholdsdeling. Dette inkluderer en lokal webshop med egne eksklusive produkter for hver afdeling. Løsningen er blevet genereret med en meget stærk søgefunktion fra Cludo, hvilket gør browsing og sign up til lektioner og events nemt og sjovt.

Resultat

En centraliseret platform – 38 lokaliseret versioner med deres egne produkter, kommunikation og webshop. Et moderne og responsivt design med en intuitiv søgefunktionalitet, der sikrer den mest optimale brugeroplevelse. Sitet har mere end 1000 daglige besøg, og er i dag FOF’s centrale kommunikationskanal.

Billeder af FOF nye lokale webshop fra Kruso på digitale enheder
Stemningsbilleder fra FOF's nye webshop

Wanna talk?

Hvis du vil vide mere om denne løsning, så ring eller skriv gerne til os.

CEO

Telefon: +45 2810 5871

Mail: loa@kruso.dk