Funday Factory

En dynamisk webløsning med en brugervenlig brugerflade, som giver webredaktører større kreativ frihed.

Om Funday Factory

Funday Factory er et professionelt spiludviklingshus, drevet af kompetente og legesyge udviklere og marketingfolk, der leverer unikke og kreative koncepter til mobile enheder.

Billede af Funday Factorys nye hjemmeside

UDFORDRING

Funday Factorys gamle website havde en for simpel brugerflade, som satte en barriere for udviklingen af deres kreative og legende visuelle identitet. Den kreative udformning var begrænset af flade, ensformige skabeloner og en manglende mulighed for at kunne ændre på elementer løbende. Funday Factory har brug for en intuitiv webløsning med større fleksibilitet, således tilføjelse af elementer til sitet gøres enkelt.

LØSNING

Indledende er det nye fundayfactory.dk udviklet i CMS systemet Umbraco, der sikrer en fleksibel og brugervenlig håndtering af hele den visuelle oplevelse gennem genanvendende CTA-funktioner og visuelle elementer. Websitet er blevet en mere ensrettet og weborienteret platform, der matcher alle devices. Det er en løsning med stærke og stabile muligheder, der gør det nemt for webredaktører at bygge websitet, som de gerne vil. Med Kruso som sin faste sparringspartner er det den måde, Funday Factory arbejder med det på i dag.

RESULTAT

I dag har Funday Factory en løsning som er dynamisk med en brugervenlig brugerflade, som gør det enkelt for webredaktørerne at tilføje nye elementer og udvikle på sitet løbende. Den nye webløsning møder ingen barriere, men kan udvides kontinuerligt og dermed imødekomme nye behov hurtigt.

”Vi har igennem hele udviklingsprocessen fået en faglig og kompetent sparring, og resultatet er en utrolig lækker løsning - både frontend og backend-mæssigt. Vores ønske var at få et website, som på en nem måde muliggør løbende opdateringer uden at gå på kompromis med den visuelle oplevelse, som møder vores besøgende. Og det synes vi, vi har fået.”

- Tine Torp Knudsen, Sales and Marketing Manager, Funday Factory

Funday Factory

Wanna talk?

Hvis du vil vide mere om denne løsning, så ring eller skriv gerne til os.

Sales Director

Telefon: +45 5360 8320

Email: oj@kruso.dk