Gribskov Kommune

Et website som møder kravene om en mere digital identitet.

Om Gribskov Kommune

Gribskov Kommune er hjemstedet for den fjerdestørste skov i Danmark, og en perlerække af smukke kystbyer på den nordsjællandske kyst. Og nu er det også en kommune der er helt i front, når det kommer til digitaliseringen af den offentlige sektor.
Med kommunes nye OpenPublic website fra Kruso, har Gribskov nu en digital tilstedeværelse, der lever op til de mange digitale krav.

Billede af Gribskov Kommunes nye hjemmeside design fra Kruso på digitale enheder

Udfordring

Gribskov Kommune havde brug for et nyt website, som opfyldte kravene om en forbedret digital identitet. En af de vigtigste faktorer var, at det nye site blev udviklet med et bevist omkostningseffektivt CMS system, samt muligheden for fremtidig udvikling.

Løsning

Gribskov modtog et nyt website, der er udviklet med Krusos OpenPublic CMS system. Med platformen blev Gribskov også en del af ERFA-udviklingsfællesskabet, der allerede tæller et væld af danske kommuner, som også har modtaget et OpenPublic website.

Resultat

Det nye website har skabt en forbedret brugeroplevelse for borgerne, og kommunen tager hermed et stort skridt i den digitale retning. Som en del af ERFA-fællesskabet har Gribskov nu også adgang til værdifuld vidensdeling og support. Det betyder, at kommunen bliver en del af den fortsatte udvikling af OpenPublic CMS, der skal sikre systemets plads som en af de bedste løsninger for den offentlige sektor.

Vi har i Gribskov valgt en webløsning fra Kruso, fordi vi ønskede et system og en erfaring, som i kommunal sammenhæng var velafprøvet og prismæssig attraktiv. Med løsningen forventer vi at skabe en brugeroplevelse, som ikke bare står på skuldrene af de øvrige kommuners hjemmesider, men som tager det næste skridt i udviklingen. Vi får den samlede sum af krusos erfaring at bygge på, og kan oven i lægge vores egne ønsker og idéer til forbedringer. Samtidig er det værdifuldt for os at få adgang til løbende sparring, support og udvikling i samarbejde med andre kommuner, som baserer sig på samme system.

- Rasmus Lindboe, Head of Communication, Gribskov Kommune

Gribskov Kommune

Wanna talk?

Hvis du vil vide mere om denne løsning, så ring eller skriv gerne til os.

Project Manager

Telefon: +45 5386 1553

Mail: marie@kruso.dk