Hillerød Kommune

Hillerød Kommune hopper med på vognen med digital selvbetjening med en simpel og brugervenlig webløsning.

Om Hillerød Kommune

Kommunen har omkring 4.900 medarbejdere, hvoraf 4.500 arbejder ”ude i felten” b.la. på skoler, plejehjem og så videre.

Billede af Hillerød Kommunes nye brugervenlige hjemmeside fra Kruso

Udfordring

Relevant og nyttig digital selvbetjening, der gør det muligt for brugerne at tilgå en række af offentlige funktioner og informationer, hvilket også er et nøglepunkt for kommunen. På samme tid vil de skabe optimale arbejdsprocesser for deres webledere og redaktører. Deres nye website skal agere drivkraften bag denne ambition.

Løsning

Den nye platform er baseret på Umbraco CMS, og inkluderer en fuld flersidig løsning, der styrer alle kommunens institutioners websider, og diverse kampagnesites. Kruso var ansvarlig for hele projektet, fra oprindelig strategi og informationsarkitektur til design, udvikling, lancering og intern træning. Processen blev styret af en agil metode, både i forhold til informationsarkitektur, design og implementering, i tæt samarbejde med kunden.

Resultat

Hillerød Kommune er blevet et meget mere simpelt og brugervenligt website, hvor al indhold kun er få klik væk. Websitet er integreret med borger.dk, hvilket sikrer at informationen altid er opdateret med minimale anstrengelser fra redaktørerne. Administratorsiden i løsningen har imponeret web redaktørerne med dens brugervenlighed og simpelhed.

Det har været en virkelig god proces. Kruso har været meget opmærksomme på vores behov og demonstreret en solid forståelse for vores målgrupper. Vi har gennem hele processen været på bølgelængde ifht. forventninger og vidst, hvad det næste, der skulle ske, var.

- Mathilde Louisa Svensson Hansen, Webmaster, Hillerød Kommune

Billede af Hillerød Kommunes nye brugervenlige hjemmeside fra Kruso på forskellige digitale enheder

Hillerød Kommune

Wanna talk?

Hvis du vil vide mere om denne løsning, så ring eller skriv gerne til os.

Client Partner

Telefon: +45 5144 2283

Mail: ksb@kruso.dk