Hjørring Kommune

Hjørring Kommune fik en helt ny start på deres website og intranet med en OpenPublic løsning.

Om Hjørring Kommune

Hjørring Kommune er, som de øvrige kommuner i Danmark, underlagt kravene om digitalisering af de den offentlige sektor. Med et OpenPublic CMS from Kruso, lever kommunen op til de mange digitale krav, samtidig med at det nye site har skabt en bedre digital oplevelse for de cirka 65.400 indbyggere.

Billede af Hjørring Kommunes hjemmeside løsning fra Kruso

Udfordring

Kommunens gamle hjemmeside var uddateret, og levede derfor ikke op til digitaliseringens krav. Derudover var der ikke nok af kommunes medarbejdere, som brugte det tilhørende intranetsystem. Hjørring Kommunes digitale tilstedeværelse havde brug for en grundig overhaling, og her faldt valget altså på et CMS system, baseret på det dansk udviklede ’Umbraco’, på grund af responsiviteten samt evnen til at håndtere over 200 undersider.

Løsning

Kruso implementerede en platform, der er specifikt udviklet til den offentlige sektor, og digitaliseringens krav. Det nye system tillader nu, at kommunen kan benytte den responsive platform, både som website og intranet.

Resultat

Det nye website tilbyder borgerne en optimeret brugeroplevelse via effektiv navigering og genveje. Derudover er det også blevet nemmere for kommunens redaktører at vedligeholde sitet, samt producere nyt og spændende indhold. Slutteligt er den interne vidensdeling, blandt kommunens mange medarbejdere, blevet forbedret med den nye intranetløsning.

Hjørring Kommune

Wanna talk?

Hvis du vil vide mere om denne løsning, så ring eller skriv gerne til os.

Project Manager

Telefon: +45 5386 1553

Mail: marie@kruso.dk