Ib Laursen

En målrettet Episerver Commerce løsning

"Vi har været meget glade for samarbejdet med Kruso og er fuldt ud tilfredse med det endelige resultat. Gennem hele processen har Kruso udvist stort engagement for og involvering i processen. Alle opgaver er blevet løst på et højt professionelt niveau, og alle deadlines og aftaler er blevet overholdt.

Vores nye digitale EPiServer Commmerce løsning har bidraget til, at vi er kommet et skridt foran vores konkurrenter i forhold til digitale platforme. Kruso har udfordret os i forhold til vores "sådan plejer det at være", hvilket har været en meget lærerig proces for os. Undervejs i forløbet har vi også fået designmæssige inputs. Nye og kreative idéer er blevet implementeret, og det har givet vores website et helt nyt visuelt udtryk.

Vores kunder har modtaget websitet med stor tilfredshed og vi har udelukkende fået positive tilkendegivelser. De er især begejstrede for alle de nye muligheder og forskellige funktioner, som den nye E-commerce løsning tilbyder. Særligt tiltaget om at kunne shoppe direkte i iPaper-kataloget er vi selv meget tilfredse med og vi satser på, at den kan bidrage til et øget salg på sigt.

Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet med Kruso og hele tiden forbedre www.iblaursen.dk".

- Inge Pedersen, E-commerce/Grafisk designer, Ib Laursen ApS

Ib Laursen website

Udfordring

Ib Laursen ApS er en af Skandinaviens førende grossister inden for brugskunst og interiør. Virksomheden ønskede at få en ny digital E-handelsløsning, der i langt højere grad kunne understøtte deres virksomheds størrelse og ambitioner. De ønskede at være i front inden for e-handel og opnå en styrket position i forhold til konkurrenterne på markedet, hvilket på sigt ville styrke konkurrenceevnen.

Løsning

Webshoppen er en sprog- og valutaversioneret B2B løsning, og det var derfor vigtigt at lave et funktionelt og effektivt system, der ville være let for brugerne at navigere rundt i og som samtidig er en responsiv løsning, der virker på tværs af enheder. Kruso udviklede en webløsning baseret på EPiServer Commerce med integrationer til Perfion PIM og NAV ERP.

Resultat

Den nye webløsning gør det muligt at synkronisere produktdata, kundedata og ordredata mellem systemerne. iPaper-kataloget fungerer som inspiration til kunderne i forhold til produktsortiment. Det teknisk intelligente system giver også information om, hvis en vare allerede eksisterer på en anden ordre, som er afgivet tidligere. Dette element styrker kvaliteten og effektiviteten af hjemmesiden og højner serviceniveauet over for kunderne i detailleddet.

Ib Laursen

Wanna talk?

Sales Director

Telefon: +45 5360 8320

Email: oj@kruso.dk