Jammerbugt Kommune

En del af et vidensdeling fællesskab.

Om Jammerbugt Kommune

Jammerbugt Kommune har op til 55 km af sandstrand, hvilket tiltrækker mange turister året rundt. På Thorup Strand kan de opleve, at fiskerkutterne bliver trukket op på stranden. Jammerbugt Kommune har valgt, at bruge Krusos OpenPublic Web for både deres website og separate subsites.

Billede af Jammerbugt Kommunes nye hjemmeside løsning fra Kruso på forskellige digitale enheder

Udfordring

Det var altafgørende for kommunen, at løsningen var open source-baseret og tilgængelig for redaktørerne, der vedligeholder websitet.

Løsning

Jammerbugt Kommune har fået en OpenPublic Web løsning, for både deres website og separate subsites. OpenPublic Web er bygget på open source platformen, Umbraco.

Resultat

En brugervenlig løsning, der gør livet lettere for redaktørerne. På samme tid er Jammerbugt Kommune blevet en del af et vidensdeling fællesskab med andre kommuner, hvor de har fælles ERFA grupper - og netværk.

I Jammerbugt Kommune får vi opfyldt vores ønske om en open source platform, uden at vi behøver at have dyb teknisk indsigt eller ansætte ”nørder”. Det er et system, som er "lækkert" og let tilgængeligt for de webredaktører, som skal levere og vedligeholde indhold til siden.

- Mette Ankjær Jensen, Teamleder, Jammerbugt Kommune

Jammerbugt Kommune

Wanna talk?

Hvis du vil vide mere om denne løsning, så ring eller skriv gerne til os.

Project Manager

Telefon: +45 5386 1553

Mail: marie@kruso.dk