Kosan Crisplant - Redesign

En Umbraco løsning, som tilbyder intuitive oplevelser for brugerne og fleksibilitet for redaktørerne.

Om Kosan Crisplant

I samarbejdets første fase, overtog vi arbejdet med deres Umbraco-website fra en tidligere leverandør. I første omgang ønskede Kosan Crisplant at opgradere deres eksisterende løsning til den nyeste version af Umbraco, hvilket du kan læse om her. Dette er samarbejdets anden fase, hvor vi har hjulpet Kosan Crisplant med at redesigne og opdatere deres site.

Et før og efter billede af Kosan Chrisplants redesign af hjemmeside fra Kruso

Udfordring

Kosan Crisplants løsning fra en tidligere leverandør trængte til en opfriskning og optimering af sitets responsive visninger, samtidig med at designet på websitet skulle opdateres. Alt dette i tråd med virksomhedens identitet og ambitioner.

Løsning

Vi afholdte en UX workshop, der fungerede som et afklaringsforløb, hvor vi især havde fokus på til- og fravalg. Dette resulterede bl.a. i en ny eksplorativ menu, der viser breadcrumbs, en mere læsevenlig font samt filtrering på nyheder og cases, der tillader læserne at selektere ud fra deres interesser.

Resultat

Man kan se tydelig optimering i før og efter billeder. På samme tid er navigationen blevet mere intuitiv, og flere brugere tager den rejse gennem sitet som vi ønsker. Ydermere har redesignet givet mere fleksibilitet til redaktørerne, samtidig med at designet måler sig med Kosan Crisplants ambitioner for websitets anvendelsesområder.

Vi havde en rigtig god dialog med det team, der var koblet på vores løsning. Det var til dels omkring nogle fornuftige løsninger i forhold til fleksibiliteten og den måde redaktørerne arbejder i back - enden på, men også i forhold til hele UX-delen, hvor vi også havde en god dialog frem og tilbage. En meget positiv oplevelse.

- Lillian Christensen, Head of Corporate Communication | Corporate Communications

Kosan Crisplant

Wanna talk?

Hvis du vil vide mere om denne løsning, så ring eller skriv gerne til os. 

Project Manager

Telefon: +45 5386 1553

Mail: marie@kruso.dk