Nord-Lock Group Corporate Website

En ny digital platform og launch af et globalt corporate site.

Om Nord-Lock Group og vores samarbejde

Nord-Lock er verdens førende inden for sikre bolt-løsninger. Deres produkter anvendes i en række kritiske applikationer som vindmøller, højhastighedstog og rutsjebaner. Deres kunder omfatter mange af verdens mest respekterede i diverse industruer. En væsentlig del af Nord-Locks succes skyldes den støtte og tekniske viden, der leveres til kunderne. Vores samarbejde med Nord-Lock Group startede med et limited scope i 2017 med deres Torque Calculator web app.

 

Billede af Nord Locks nye site på diverse devices

Udfordring

Et af vores første projekter var at bygge en helt ny web platform til at understøtte Nord-Lock Groups ambition om at revolutionere deres digitale økosystem. For at markere denne nye start var det nødvendigt at forbedre deres platform. Det centrale i projektet var et globalt website til at opfylde behovet for at fremvise Nord-Lock Groups teknologiske brands: Nord-Lock, Superbolt, Boltight og Expander System. Derudover inkluderede projektet også et nyt udseende og udtryk på sitet.

Løsning

Vi har bygget en Episerver løsning for det nye website, der også understøtter alle digitale projekter så som e-Commerce og web applikationer. På den måde har vi sikret, at den stærke arkitektur tillader redaktører at genbruge moduler og indhold i forskellige sammenhænge. Som altid har vi benyttet vores samarbejdsbaserede forretningsmodel for at sikre kvalitet og teamet op med designbureauet Kunde&Co og samtidigt haft et tæt samarbejde med Nord-Lock Groups IT, marketing, forretningsudvikling og salgsteams.

RESULTAT

Den første version af det helt nye website er lanceret succesfult i 17 lande og flere følger. Andet skridt er at integrere med Dynamics 365, der gør det muligt for B2B kunder at styre deres partnerskab med Nord-Lock Group online. Platformen er klar til at håndtere mange flere applikationer og tillader at indhold og moduler bruges på alle projekter for at sikre brandkonsistens og lettere ledelse.

Thanks to our partnership with Kruso we have been able to implement a platform that allows to collect all digital content, e-commerce and marketing in one place. We also appreciate that Episerver DXC provides great opportunities to integrate with other cloud-based systems through Microsoft Azure.

- Sebastian Svärdebrandt, Group CIO for Nord-Lock Group.

Nord-Lock Group Corporate Website

Billede af konstruktioner, hvor bolts anvendes

Wanna talk?

Hvis du vil vide mere om denne løsning, så ring eller skriv gerne til os.

Managing Director

Telefon: +46 735 124 970

Mail: lotten@kruso.se