Odder Kommune

En webløsning som samler kommunens kommunikationskanaler og tilbyder en brugervenlig selvbetjeningsplatform.

Om Odder Kommune

Odder kommune befinder sig I den østlige del af Jylland, og har mere end 22.000 bosættere.

Det nye Odder.dk giver et samlingspunkt for alle deres succesfulde sociale medie konti, og et selvbetjeningssite for borgerne, hvor de kan forny deres pas, ændre adresse og udfylde ansøgninger, blandt mange andre ting.

Billede af Odder Kommunes nye hjemmeside fra Kruso

Udfordring

Udover et brugervenligt selvbetjeningssystem, var det vigtigt, at det nye kommune website kunne integreres med deres Facebook og Intragram konti, og give ny og spændende indhold til borgerne. På samme tid var det altafgørende, at det nye website kunne fungere som udgangspunktet for al deres digitale kommunikation.

Løsning

Kruso designede og udviklede det nye website i OpenPublic CMS system, hvilket er specialudviklet for den offentlige sektor. Odder.dk er også udstyret med OpenPublic’s brugervenlige redaktør-værktøj, hvilket gør det nemmere end nogensinde, at opdatere sitet med nyt indhold. Det nye site er i overensstemmelse med deres sociale medie kontoer, da det viser et nyhedsfeed, som opdateres hver gang, at Odder kommune poster nyt indhold på deres Facebook og Instagram. Selvbetjeningssystemet er nu en integreret del af deres website, hvor borgerne kan klare mange opgaver, selvom at de befinder sig derhjemme.

Resultat

Det nye site understøtter Odders online kommunikation med mere dybdegående artikler såvel som nem adgang til deres sociale medie konti. Borgerne har nu et go-to website, hvor de kan finde relevante nyheder om livet i og omkring Odder, og et selvbetjeningssystem, der kan opfylde ethvert ønske.

Hjemmesiden er ekstremt vigtig og er blevet moderen for alle vores kommunikationskanaler.

- Claus Buur Rasmussen, Odder Kommune

Website on smartphone

Odder Kommune

Wanna talk?

Hvis du vil vide mere om denne løsning, så ring eller skriv gerne til os.

Project Manager

Telefon: +45 5386 1553

Mail: marie@kruso.dk