OPW

En fælles software udviklet af kommunerne til kommuner

Om OPW

OPW er en solid, avanceret og gennemtestet webløsning til kommuner baseret på en fælles software med mulighed for individuelle løsninger samt et udviklingsfællesskab, som sikrer at OPW-medlemmerne altid har en moderne og gennemsigtbar hjemmeside.

Udfordring

De danske kommuner har over de seneste år oplevet et større krav til digitalisering af de services, som de kan tilbyde til borgerne. Samtidigt bliver kommunerne mødt med budgetnedskæringer og færre midler til at udføre dette. Løsningerne skal med andre ord være billigere, større og bedre.

LØSNING

Kruso har skabt OPW, der samler de danske kommuner i et udviklingsfællesskab om en fælles software, baseret på det brugervenlige CMS-system Umbraco. Systemet indebærer en standardløsning, hvor de vigtigste komponenter for en kommunal hjemmeside indgår. Samtidigt har hver kommune mulighed for at få skræddersyet individuelle løsninger og et unikt design, der understøtter kommunens individuelle identitet. Derudover indgår medlemmerne i et udviklingsfællesskab, hvor kommunerne sammen finder frem til nye moduler og features, som implementeres i Umbraco-systemet. Kommunerne i udviklingsfællesskabet bruger hinanden til at sparre og vidensdele og skaber sammen en bedre digital oplevelse for borgerne.

RESULTAT

OPW er en solid, avanceret og gennemtestet webløsning specialiseret til kommuner og offentlige virksomheder. Platformen skaber en masse synergier og giver samtidig rum til individuelle behov. Vi forvalter OPW igennem et udviklingsfællesskab, der baseres på deleøkonomi og medbestemmelse.

Albertslund Kommune har valgt OPW, fordi løsningen til fulde lever op til vores krav til funktionalitet og fleksibilitet, samtidig med at løsningen har en yderst brugervenlig redaktørflade. Webredaktørernes reaktioner på OPW er udelukkende positive, så vi er fuldt ud tilfredse med både løsningen og samarbejdet med Kruso, der har gjort systemskiftet til en leg.

- Pernille Harting Frandsen, Digitaliseringskonsulent, Albertslund Kommune.

Læs mere om fællesskabet

Wanna talk?

Hvis du vil vide mere om denne løsning, så ring eller skriv gerne til os.

CCO

Telefon: +45 5360 8320

Mail: oj@kruso.dk