Region Midtjylland

Implementering af EpiServer på alle Region Midtjyllands websites og intranet.

Om Region Midtjylland

Region Midtjylland har hovedansvaret for sundhedsvæsenet, regional udvikling og en række sociale institutioner i en stor del af Jylland og havde derfor behov for at have et digitalt system, som kunne styrke kommunikationen mellem de forskellige sektorer, hvilket også er et af de primære tiltag med digitaliseringen.

Udfordring

Regionens gamle website var ikke tidssvarende og kunne ikke følge med den udvikling, som digitaliseringen har betydet for mange digitale processer inden for den offentlige sektor. For at leve op til de nye digitale krav, ønskede Region Midtjylland derfor en ny platform til at styrke samarbejdet mellem regionens mange forskellige afdelinger.

Løsning

Kruso har været Region Midtjyllands strategiske og tekniske samarbejdspartner i implementeringen af et nyt bagvedliggende CMS system. Regionens nye løsning rummer nu 46 websites og 25 intranets, som alle er opbygget med et responsivt design, med mere end 500 redaktører, der anvender EPiServer backenden.

Resultat

Med det nye system placerer Region Midtjylland sig helt i spidsen af den digitale udvikling. EPiserver systemet har forbedret den kollaborative proces imellem de forskellige afdelinger, og styrket den interne og eksterne digitale kommunikation.

Kruso har været gode til at tilpasse og udvikle EPiServer, så backenden passer til vores organisation og kan løse de mange forskellige behov, der er i så stor en organisation.

- Peter Iversen, Web Editor, Region Midtjylland

Region Midtjylland

Wanna talk?

Hvis du vil vide mere om denne løsning, så ring eller skriv gerne til os.

Sales Director

Telefon: +45 5360 8320

Mail: oj@kruso.dk