Region Nordjylland

En konsolideret digital multisite platform, der vedligeholder alle relevante subsites i én løsning.

Om Region Nordjylland

Region Nordjylland indeholder 11 kommuner, og mere end 580.000 borgere i det nordlige Danmark. Region Nordjylland tilbyder vigtige offentlige services i hospitals – og sundheds området. Udover dette, tager de sig af en lang række af sociale udviklingsprojekter på tværs af de 11 kommuner.

Billede af Region Nordjyllands nye digitale platform fra Kruso på forskellige enheder

Udfordring

I 2013 startede samarbejdet mellem Region Nordjylland og Kruso. Her skulle deres nye website bygges. De ønskede at skabe en omfattende web portal, der tilbød en sammenhængende digital serviceoplevelse for alle brugere. Den nye platform skulle erstatte en lang række af individuelle websites for regionens fire hospitaler, 17 sundhedsinstitutioner og mange andre mindre sites.

Løsning

Kruso udviklede en digital multisite platform, som opretholder alle relevante subsites i én løsning. Systemet er bygget i Sitecore, og bliver ledet af en klar styringsmodel, der sikrer en stærk synergi mellem centraliserede og decentraliserede funktionaliteter og arbejdsprocesser. Platformen integrerer med flere af regionens IT systemer.

Resultat

Region Nordjylland har i dag en løsning, som tydeligt viser signifikante reduktioner i omkostninger og tydeligere brand overensstemmelser på tværs af siderne, grundet den stærke styringsmodel.

Region Nordjylland

Stemningsbilleder fra Region Nordjyllands nye hjemmeside

Wanna talk?

Hvis du vil vide mere om denne løsning, så ring eller skriv gerne til os.

Sales Director

Telefon: +45 5360 8320

Mail: oj@kruso.dk