Rigtigmad

Fleksibel og skalerbar løsning

Om Rigtigmad

Rigtigmad er et online madmarked, hvor du kan handle nogle af Danmarks bedste fødevare hjemmefra, med god samvittighed overfor miljøet. Som et ungt start-up med Michelin kok og stenalder crossfitter Thomas Rode som frontfigur og idémand, startede rigtigmad som et 100% digitalt projekt fra dag ét. Alle kan handle hos Rigtigmad, og dertil kommer et abonnement koncept, hvor du via månedligt abonnement er med i en kundeklub for derved at få gavn af faste lave priser, hvor samtlige produkter typisk ligger væsentligt under detailpriserne.  

Kristan, CEO for Rigtigmad, havde fra start af et ønske om at bygge på en skalerbar platform, for ikke på kort sigt at vokse ud af platformen og dermed stå med store sunk cost. Derfor faldt valget på Umbraco med Ucommerce e-commerce framework.

 

Udfordring

Efter godt 1 år som online madmarked hvor konceptet havde bevist sin berettigelse i markedet endda med blot et lille sortiment, var det tid til at søge partnerskab med et bureau som kunne byde ind med højere tekniske og strategiske kompetencer, for videreudvikling og skalering af handelsplatformen.

LØSNING

Kruso blev valgt, og efter overtagelse af løsningen har Kruso udskiftet og tilføjet flere 3. part funktionaliteter, for at give en mere fleksibel og skalerbar løsning. F.eks. er PSP’en udskiftet til bedre at kunne håndtere, de klassiske udfordringer vi oplever ved abonnementsforretning. Yderligere har vi optimeret brugeroplevelsen og øget konverteringen ved at tilføjet produktanbefalings- og søgemotor. Vi har desuden opdateret abonnementsmodulet og optimeret UX for alle selvbetjeningsfunktioner og sitets inspirationsunivers.

RESULTAT

Rigtigmad har efter denne første optimeringsfase oplevet en fordobling i antal medlemmer og har et voksende sortiment, som nu ligger pænt over 1000 varenumre i adskillige fødevarekategorier, samt levering til hele landet. I fremtiden skal løsningen styrkes i forhold til endnu flere moduler til servicering og selvbetjening af kunder. Mere avancerede kampagnetiltag og berigede produktinformation er også tiltag, som skal sikre Rigtigmads fortsatte vækst.

"Efter tilpasning af det online koncept og en generel opdatering af systemet, har vi oplevet en 100% vækst i nye medlemmer over de seneste måneder. Dette er en vigtigt milepæl på vores rejser mod at være det førende onlinesupermaked med rigtig mad"

- Kristian Justesen. Entrepreneur & Co-Founder af Rigtigmad.dk

Rigtigmad

Wanna talk?

Hvis du vil vide mere om denne løsning, så ring eller skriv gerne til os.

CCO

Telefon: +45 5360 8320

Mail: oj@kruso.dk

Ole Jensen