Syddansk Erhvervsskole

En brugervenlig løsning for både medarbejdere, studerende og forældre.

Om Syddansk Erhvervsskole

Med mere end 5.100 elever og 867 medarbejdere fordelt på 3 danske byer, havde Syddansk Erhvervsskole brug for en ny digital identitet med en visuel og teknisk stærk platform, der formåede at binde hele organisationen sammen. Gennem samarbejde med Kruso har SDE fået en tidssvarende platform for både studerende, deres forældre og medarbejderne hos SDE.

Billede af Syddansk Erhvervsskoles nye EPiServer løsning fra Kruso

Udfordring

For Syddansk Erhvervsskole var den indledende udfordring et ældre CMS system, som ikke var blevet videreudviklet i flere år. Systemet var tungt at benytte for skolens ansatte og var underlagt et forældet design, der ikke appellerede til de kommende og nuværende elever.

Løsning

SDE designede den nye platforms visuelle udtryk, som på en workshop efterfølgende blev testet og optimeret sammen med Kruso. Resultatet blev en EPiServer platform med et mere brugervenligt design, den rette mængde indhold på hver side, og en optimeret navigationsstruktur.

Resultat

SDE har nu et visuelt stærkt og responsivt website med stor fokus på brugervenligheden. EPiServer løsningen tilbyder administratorerne en simpel platform, hvor de let kan udvikle nyt indhold og inspirere de unge til at finde drømmeuddannelsen.

Jeg er meget positiv. Jeg synes, samarbejdet har været meget professionelt, og der har virkelig været god projektstyring. Jeg føler nærmest, at der har været to projektledere på, og det er jeg ikke vant til fra tidligere webprojekter.

- Susanne Sangild, Webredaktør, Syddansk Erhvervsskole

SDE website on smartphone

Wanna talk?

Hvis du vil vide mere om denne løsning, så ring eller skriv gerne til os.

Project Manager

Telefon: +45 5386 1553

Mail: marie@kruso.dk