Ulykkespatientforeningen og Polioforeningen

Fire nye, brugervenlige websites med webshop og event booking.

Om UlykkesPatientForeningen og PolioForeningen

UlykkesPatientForeningen og PolioForeningen er to patientforeninger. De arbejder tæt sammen og kører to virksomhedsenheder: Specialhospitalet for Polio- og Ulykkespatienter og HandicapBilistCentret. De fire brands er tidligere kendt som en organisation ved navn PTU.

Billede af UlykkesPatientForeningen og PolioForeningens nye fire website løsninger fra Kruso

Udfordring

Fordi at foreningerne gik fra at være en, til at blive to foreninger og to forretningsenheder, behøvede de fire nye og unikke websites. På samme tid skulle disse nye websites hænge sammen.

Løsning

Kruso har designet og udviklet de fire websites ved at bruge Umbraco CMS. Projektet blev styret af en agil tilgang i tæt samarbejde med organisationerne. Løsningen inkluderer en webshop og et avanceret event booking system. Den brugervenlige webshop er baseret på uCommerce, og er integreret med foreningernes egne brugerdata.

Resultat

Slutresultatet er fire nye websites, det gør det muligt at dele indhold på tværs af de fire websites. Brugervenligheden er på sit højeste niveau for både brugere og redaktører. Det er en meget succesfuld løsning med en avanceret webshop og eventbooking.

Ulykkespatientforeningen og Polioforeningen

Stemningsbillede fra UlykkesPatientForeningen og PolioForeningens hjemmeside

Wanna talk?

Hvis du vil vide mere om denne løsning, så ring eller skriv gerne til os.

CEO

Telefon: +45 2810 5871

Mail: loa@kruso.dk