Velfac

En innovativ, funktionel og effektiv forretningsplatform med integration til PIM, der er udviklet gennem et tæt samarbejde mellem VELFAC og Kruso.

Om Velfac

Velfac er en international virksomhed bedst kendt for dens kvalitetsprodukter og en produktudviklingsstrategi, der fokuserer på energiudviklings- og miljøvenlige løsninger.

Billede af Velfac's nye hjemmeside design på forskellige enheder

Udfordring

VELFAC havde brug for en ny og stærk platform i overensstemmelse med virksomhedens fremtidige ambitioner. Derudover var deres digitale design forældet og repræsenterede ikke VELFAC ordentligt.

Løsning

En stærk forretningsplatform baseret på Episerver med integration til inRiver's PIM-system. Implementering af EPIServer. EPIServer løsningen har unikke digitale muligheder, der gør det muligt for Velfacs målgruppe og brugere at finde relevant, og detaljeret information omkring det enkelte produkt.

Resultat

Velfac har fået en mere innovativ, funktionel og effektiv virksomhedsplatform, der er udviklet i tæt samarbejdet mellem Velfac og Kruso. Den nye digitale platform er en fordel for både Velfac og virksomhedens kunder. Platformen er en vedvarende proces, og nye digitale tilgange og strategier vil blive implementeret, da brugeroplevelsen er en nøgleprioritet.

Velfac

Wanna talk?

Hvis du vil vide mere om denne løsning, så ring eller skriv gerne til os.

Sales Director

Telefon: +45 5360 8320

Email: oj@kruso.dk