Vesthimmerlands Kommune

Kommunen har fået en mobile-first webløsning.

Om Vesthimmerlands Kommune

Klik ind på vesthimmerland.dk og se vores OpenPublic webløsning, som er baseret på open source systemet, Umbraco. Kruso har stået for udvikling og implementering af både et nyt hovedsite, subsites og intranet.

Billede af Vesthimmerlands Kommune nye digitale løsning fra Kruso på digitale enheder

Udfordring

Vesthimmerlands Kommune manglede et nyt site, der imødekom digitaliserings krav, og som ville effektivisere redaktørernes digitale administrering og indholdsproduktion.

Løsning

Kommunen modtog en skræddersyet løsning, som var udviklet med Krusos OpenPublic CMS system. Systemet er specifikt udviklet til den offentlige sektor, og løsningen indebærer udvikling samt implementering af den nye hovedside, de nye undersider og intranet.

Resultat

Resultatet blev en unik løsning, der er tilpasset de fremtidige digitale krav om et responsivt design. Derudover er systemet intuitivt og nemt at benytte for de mange forskellige redaktører, hvilket har resulteret i store interne ressourcebesparelser.

Vi har allerede sparet, og kommer til at spare, en del penge i fremtiden i kraft af, at samarbejdet med Kruso har gjort det synligt og muligt at udskifte - og i nogle tilfælde helt fravælge - eksterne systemer.

- Maiken Mouritsen, Kommunikation, Vesthimmerlands Kommune

Vesthimmerlands Kommune

Wanna talk?

Hvis du vil vide mere om denne løsning, så ring eller skriv gerne til os.

Project Manager

Telefon: +45 5386 1553

Mail: marie@kruso.dk