Vordingborg Kommune

En løsning i et CMS system, som er nemt for redaktørerne at benytte.

Om Vordingborg Kommune

I Vordingborg kan du opleve det imponerende Møns Klint, Gåsetårnet og Gavnø slot, blandt mange andre fantastiske seværdigheder.

Fotos: Vordingborg Kommune

Billede af Vordingborg Kommunes nye hjemmeside design fra Kruso på forskellige digitale enheder

Udfordring

Vordingborg Kommune ønskede at implementere en løsning, der tilbyder et CMS system, som er nemt for redaktørerne at bruge.

Løsning

OpenPublic Web, et system der er baseret på open source platformen, Umbraco. Denne løsning inkluderer et dashboard, der er nemt at bruge. Dashboardet samler alle relevante statistikker, fra både Google Analytics og den interne søge funktion, på både enkeltsideniveau og på tværs af alle de sider, som redaktøren er ansvarlig for.

Resultat

Implementering af et system der er tidssvarende og opdateret, brugervenligt og intuitivt. På samme tid muliggør systemet højere kvalitet i forhold til tilgængelighed, søgemaskineoptimering, læselighed og et overblik for de besøgende.

I valg af leverandør til nyt CMS-system til Vordingborg Kommune har vi lagt vægt på, at systemet er tidssvarende, brugervenligt og intuitivt. Vi prioriterer en professionel og fleksibel leverandør, som lytter til kundernes behov og inviterer dem med i en løbende udvikling af systemet. Endelig har det været en afgørende faktor, at prisen på Krusos løsning er konkurrencedygtig og gennemskuelig.

- Heidi Persson, Udviklingskonsulent, Vordingborg Kommune

Vordingborg kommune

Wanna talk?

Hvis du vil vide mere om denne løsning, så ring eller skriv gerne til os.

Project Manager

Telefon: +45 5386 1553

Mail: marie@kruso.dk