DevOps-studentermedhjælper hos Kruso Aarhus

Er du en passioneret systemadministrator under uddannelse? Brænder du for at udvikle dine kompetencer i et dynamisk og professionelt miljø med teknisk dygtige kollegaer?

...Så vil vi meget gerne høre fra dig!

Kruso leder lige nu efter en dygtig studentermedhjælper til systemadministration af DevOps i Aarhus. Du kommer til at varetage og forbedre vores systemer anvendt til continuous delivery. Det er ca.10 timers arbejde om ugen.

Som studentermedhjælper hos os kommer du til at tage indirekte del i leverancen af innovative og skræddersyede løsninger til både private virksomheder og offentlige institutioner. Du kommer til at arbejde tæt sammen med nogle af landets skarpeste udviklere, og de vil med glæde hjælpe dig med at anvende din faglige viden i praksis.

Du bliver en del af et team, hvor team lead og projektleder sikrer rammerne for, at der i hverdagen er plads til både fordybelse, kompetenceudvikling og sparring. Arbejdsmiljøet er fokuseret og koncentreret, men med en åben og uformel omgangstone, og hvor du som studentermedhjælper har stor medbestemmelse i forhold til dine opgaver. Hos Kruso prioriterer vi faglighed og videndeling højt, og du vil derfor blive inspireret og udfordret gennem tæt samarbejde med dygtige og dedikerede udviklere, og du får også mulighed for at deltage i konferencer og seminarer.

 

Hvad kan vi tilbyde dig?

Som DevOps-studentermedhjælper hos Kruso kommer du til at spille en vigtig rolle i skabelsen af velfungerende IT-løsninger til både offentlige og private kunder. Du kommer til at arbejde i et team, der består af en projektleder, lead developer og både frontend- og backend-udviklere. Dine kerneopgaver bliver følgende: 

 

Varetage systemadministration af interne systemer

 • Opdateringer af Jira, octopus, teamcity m.m.
 • Sikkerhedsstyring
 • Adgangsstyring
 • Centralisering af dokumentation
 • Varetage systemdokumentation
 • GPO, windows update m.m. administration

Optimering af intern DevOps processer

 • Powershell scripts for continuous delivery
 • Konsolidering af script biblioteker

Rollen vil kunne blive udvidet til at håndtere serveradministration af vores (mange) interne servere, såvel som vores eksterne hosting tilbudt til kunder.

Erfaring med populære systemer/teknologier som:

 • Teamcity
 • Jira
 • Bitbucket server
 • Octopus deploy
 • Windows server
 • NPM
 • Powershell

Din arbejdsplads bliver vores kontor på Søndergade 4, 8000 Aarhus C. Vi regner med, at du har mulighed for at arbejde 7-14 timer om ugen, men vi har naturligvis fuld forståelse for, at du er studerende, og vi er derfor også meget fleksible med arbejdstiderne. 

 

Hvad forventer vi af dig?

Som vores kommende DevOps-studentermedhjælper får du frihed under ansvar. Vi forventer selvfølgelig, at du er motiveret til at lære og holde dig opdateret med de nyeste tendenser inden for dit fagområde, så du aktivt kan bidrage med både ny og eksisterende viden og sparring på vores løsninger.

Du må gerne have kendskab til windows server og have erfaring med systemadministration af disse. Det omhandler kernesystemer for vores udviklere og vores leverance. Du vil derfor arbejde på produktionsmiljøer som er forretningskritiske. Dette kræver, at du kan planlægge og arbejde strukturet i din hverdag. En stærk interesse for powershell er vigtigt, da forbedringer til DevOps processer ofte vil blive båret af powershell scripts.

Om Kruso

Kruso er et nordisk digitalt udviklings- og rådgivningsbureau, specialiseret i unikke og komplekse web-platforme og digitale konsulentservises. Vi leverer .NET-baserede custom solutions bygget fra bunden, og vi har en stærk track-record i Umbraco og EPiServer, som vi leverer både til det private og offentlige marked.

Vi er et team på over 60 personer, lokaliseret i København, Aarhus og Malmø, og vi har 18 års erfaring at rykke med. Vi har et klart fokus på faglig stolthed, stor interesse for tekniske udfordringer og mærkbare forventninger til den enkelte medarbejders selvstændighed og kritiske sans.

 

Lyder vi som den rigtige arbejdsplads for dig? Så indsend hurtigst muligt en ansøgning samt CV nedenfor. 

Hvis du har spørgsmål til livet som studentermedhjælper hos os, så er du også meget velkommen til at skrive.

Vi forventer at afholde samtaler løbende.