Dedikeret og struktureret test manager søges

Som en del af vores ambition om høj produktkvalitet søger Kruso en fuldtids Test Manager til vores kontor i Aarhus, som blandt andet skal varetage overblikket over alle ændringer i et produkt, som anvendes af mange af landets kommune webløsninger. Produktet er under stor forandring og kræver en dedikeret profil til at varetage disse. Hos Kruso kan vi tilbyde høj faglighed samt en inspirerende og dynamisk hverdag, hvor du vil arbejde tæt med dygtige og dedikerede mennesker, som er specialiseret inden for digital strategi- og webudvikling.

Du får masser af ansvar

Test og kvalitetssikring er en afgørende del af de IT-løsninger, vi udvikler sammen med vores kunder og gennem test sikrer vi høj kvalitet, så brugerne får de mest værdiskabende løsninger, som sikrer, at de identificerede gevinster bliver realiseret. Som test manager hos Kruso skal du have evnerne til at løse opgaverne i et tæt samarbejde med en lang række parter. Du vil arbejde med ansvar under frihed, og vil være midtpunkt i dialogen med kunden. Sammen med et team og en projektleder vil i skulle balancere drift og nyudviklingsbehov som en samlet opgave.  Har du interesse for og får du energi af at tage en ledende rolle i, at optimere leveranceprocesser og foretage kvalitets kontrol, så har du her en mulighed for at gå forrest og få en central rolle i at sikre, at vi leverer den aftalte kvalitet i samarbejde med kollegaer og kunder.  

Derudover har du en rolle i at håndtere:

  • Change request
  • Bug fixes
  • Umbraco opdateringer
  • Api ændringer
  • Nyudviklinger

Samt sikre:

  • Kvalitetssikring af change
  • Test og release management
  • Kommunikation mellem interessenterne; interne og eksterne

Hvad forventer vi af dig?

Vi søger en person, der brænder for hvad de laver, og er rigtig dygtig til deres fag. Optimalt set har du en IT relevant uddannelse i bagagen, men det afgørende er at du har min. 3 års erfaring indenfor test manager, men tøv ikke med at søge, da det vigtigste for os er at du har den rette interesse og relevant erfaring indenfor området. Som person er du ambitiøs og dedikeret i dine opgaver. Vi forventer, at du er struktureret, stærk på kommunikation både dansk og engelsk, og kvalitetsbevist. Du kan håndtere mange komplekse opgaver og holder hovedet koldt også i pressede situationer. Du skal have erfaring med test processer, produktudvikling og IT projekter, og ønsker at udvikle dig i dit daglige arbejde.

Stillingen er fuldtid og foregår på vores kontor i Aarhus. 

Om kruso

Kruso er et nordisk digitalt udviklings- og rådgivningsbureau, specialiseret i unikke og komplekse web-platforme og digitale konsulentservises. Vi leverer .NET-baserede custom solutions bygget fra bunden, og vi har en stærk track-record i Umbraco og EPiServer, som vi leverer både til det private og offentlige marked.

Vi er et team på over 60 personer, lokaliseret i København, Aarhus og Malmø, og vi har 18 års erfaring at rykke med. Vi har et klart fokus på faglig stolthed, stor interesse for tekniske udfordringer og mærkbare forventninger til den enkelte medarbejders selvstændighed og kritiske sans. Derudover har vi en flad organisationsstruktur med højt til loftet og en ganske uformel omgangsform.

Er du klar til at tage det næste skridt?

Hvis ovenstående har din interesse, så fremsend CV og ansøgning via formularende under. Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på job@kruso.dk

 

Livet som projektleder-praktikant

Tilbage til oversigten