VI har budt 20 nye kunder velkommen på 12 måneder

Det er tid til at gøre status over året der gik

Hos Kruso er det gået vildt for sig – vi har nemlig både udvidet med to nye kontorer i Aarhus og Malmø og budt velkommen til 20 nye kunder.

Igen i år har vi sammen med vores kunder arbejdet stenhårdt og passioneret for at give liv til en masse nye spændende digitale tiltag. F.eks. Danmarks største engagementsportal for Ældresagen, Udenrigsministeriets nye digitale platform, Global commerce platform til Siteimprove eller lancering af DOT’s webshop.

Det skal selvfølgelig fejres, og vi vil i den forbindelse gerne takke alle vores kunder for stærkt teamwork!

Vi har i årets løb styrket vores kompetencer og services særligt indenfor digital strategi, commerce løsninger og ikke mindst offentlig digitalisering. Vi har her budt velkommen til over 30 nye kollegaer og kan i dag tælle over 60 medarbejdere fordelt på vores tre kontorer.

Interesseret i flere detaljer? Så kan du nedenfor blive klogere på nogle af de spændende nye samarbejder, som året har budt på. Nogle er allerede lanceret, andre venter på at se dagens lys i løbet af 2018.

Projekterne indeholder både globale B2B commerce platforme som Nordlock, 3Shape og Siteimprove, samt store komplekse løsninger med høj grad af datadreven service design så som KL og Aarhus kommune.

 

 

Vi er netop blevet valgt som KL’s nye digitale leverandør. Et samarbejde, som vi glæder os til for alvor at begynde på i starten af det nye år. KL skal bruge et nyt og mere brugervenligt website i et moderne design, som er mere modtagerorienteret og overskueligt. Desuden er en øget sikkerhed højt prioriteret. Læs mere her

 

Coop har ambitiøse vækstplaner for deres medlemsprogram, og da vi fik denne opgave var premissen sat: På bare tre uger skulle en ny løsning ligge klar. Opgaven bestod i at definere, udvikle, teste og lancere en ny sign up-funktion, som har forbedret brugeroplevelsen og designet. Læs mere her

 

Vi arbejder lige nu på at udvikle en hybrid app, som kan anvendes af eksempelvis dyreparker eller turistattraktioner, som kan præsentere deres indhold på en nytænkende og smart måde. Ved hjælp af Bluetooth beacons vil appen registrere hvilket indhold, den skal vise. På den måde kan attraktionerne opnå en nytænkende digitalisering af deres indhold.

 

Nord-Lock er den førende leverandør af bolte til produkter som vindturbiner, højhastighedstog og rutsjebaner til blandt andre NASA og Siemens. Vores samarbejde med Nord-Lock startede i begyndelsen af 2017 med en progressive web app, som kan beregne den korrekte torque, opbygget i Umbraco CMS. I 2018 leverer vi et fast team hos Nord Lock, som blandt andet skal lancere deres nye globale B2B commerce platform, bygget i Episerver, og samarbejdet byder også på mange flere spændende opgaver i det kommende år.

 

 

AMU-Fyn har valgt Kruso som leverandør af deres nye Umbraco-løsning, som skal forbedre brugeroplevelsen for nuværende og kommende elever. Vi arbejder lige nu med de indledende UX- og design faser, og vi påbegynder udviklingen af deres nye løsning efter nytår.

 

Vi er stolte af at være valgt som digital partner for en af Danmarks hurtigst voksende virksomheder. 3Shape fremstiller 3D scanningssoftware og -enheder til tandlægebranchen. I øjeblikket arbejder vi på en ny og forbedret B2B webshop, som er målrettet både virksomheder og forhandlere. Læs mere her

 

Vi designede og udviklede DOT’s nye website og webshop, som er blevet en succes blandt deres kunder. Udfordringen her var at bygge én ukompliceret online købsoplevelse, som kunne integrere kompleks produkt data – på tre måneder. I dag kan DOT’s kunder købe en række af billetter i én enkel shop på trods af, at produkterne er fra tre individuelle virksomheder. Læs mere her

 

Vi har udviklet en ny online commerce platform for Siteimprove, som vi lancerede i april. Dette er den første version af Siteimproves globale commerce platform, herunder et nyt website, brugerregistreringsflow og en ny kontohåndteringsafdeling. Siteimprove’s nye platform er ved at blive rullet ud i mere end 12 lande, og vores rolle er at opretholde og drive platformens udvikling. Læs mere her

 

I samarbejde med Aarhus Kommune er vi ved at tage de første spadestik til det nye aarhus.dk. Det nye site skal være up to date, både på designfronten og når det gælder de nye krav til databeskyttelse i forbindelse med GDPR. Det er en opgave, som vil byde på en masse integrationer og der vil især være fokus på databeskyttelse. Aarhus Kommunes nye site bliver bygget i det specialudviklede OpenPublic Web.

 

Wanna talk?

CEO

Telefon: +45 2810 5871

Mail: loa@kruso.dk