Året der gik

2018 er slut, og det er tid til at kigge tilbage. Det har været et fantastisk år for alle tre kontorer med nye kollegaer, nye kunder, nye partnere, udfordringer og wins.

Nye kunder og nye løsninger for eksisterende kunder

Lakrids by Johan Bülow, Mastercard, Aarhus Kommune, Nordlock Group, Steno Diabetes Center, KL, HK, inco og Bredal blev alle nye Krusokunder i 2018. Endvidere har vi indgået samarbejder med flere globale B2C-brands, hvor vi arbejder under strenge NDA'er. Sammen har vi lanceret omfattende globale commerce-løsninger, digitale strategier, smarte self-service-platforme, mobile apps og chatbots.

Sammen med vores eksisterende kunder har vi skabt nogle spændende løsninger i løbet af året. For at nævne et par stykker: Vi lancerede Nordens første Azure-hostede Sitecore PaaS-løsning, bygget på Helix-principper, med Horsens Kommune. For Udenrigsministeriet transformerede vi deres Sitecore-platform til et sandt internationalt multisite framework – en one of a kind løsning når det kommer til Sitecore.

Vores svenske Krusadere lancerede i foråret en global digital platform for Nord Lock, hvilket inkluderede et omfattende corporate kommunikations-site, en commerce-platform samt flere smarte service-design apps. På samme tid lykkedes det os at lancere 3Shapes nye globale commerce-løsning sammen med deres digitale team.

Ikke mange måneder senere blev vores første IoT-case – Aratag – tilgængelig til download i App Store og Google Play. I løbet af året øgede vi også den digitale tilstedeværelse hos Frederikshavn Kommune, Industriens Uddannelser og AMU Fyn ved at bygge totalt nye digitale platforme.

 

Kruso står stærkt som commerce-partner

I dag varetager og leverer Kruso digitale services til bred liste af commerce-kunder; herunder 5 globale løsninger. 

I 2018 lavede vi et vigtigt initiativ for at booste vores commerce offering. Vi etablerede commerce-teams på alle vores kontorer, hvor hvert team består af eksperter inden for forskellige områder af commerce.

Vi er igen i år belønnet med titlen Ucommerce Powerhouse – denne gang med intet mindre end 3 MVP'er. Udover dette er vi også meget stolte af at have en Episerver MVP.

 

Nye services og partnerskaber

I løbet af de sidste 2 år har vi øget vores service offer til nu også at inkludere strategisk konsultationservices inden for forskellige ekspertområder. Eksempelvis Azure Cloud Enablement, Digital Procurement Processes, System Vendor Selections, Tech Roadmaps, Program Management, UX/AX, GDPR Compliance m.m. 

2018 har også været året, hvor vi har åbnet op for flere partnerskaber inden for specialiserede systemer. Dette har ledt til partnerskaber med Commercetools, Segments og Cluedin. Ydermere har Microsoft anerkendt os for vores ekspertise i Azure Cloud Hosting ved at annoncere os som MS Azure Silver Partner og Application Development Gold Partner.

Som et resultat af dette er vi nu i stand til at løse mere og mere komplekse og specialiserede opgaver for vores kunder – både inden for konsultation og udvikling.

Vi prøver altid at være et skridt foran

Den digitale industri er karakteriseret ved konstant at ændre måden mennesker og organisationer arbejder og lever på – heldigvis oftest for det bedre. På samme tid er det digitale også en industri, der er under seriøs forandring hver eneste dag. Dette betyder, at vi som bureau er nødt til at forbedre os hver dag for at være på forkant med udviklingen.

Vi tager udvikling og forbedring af vores kompetencer og kreativitet meget seriøst. Derfor har vi i 2018 opdateret og udvidet certifikater og træning for mange af vores konsulenter. Udover dette har vi deltaget aktivt, både som oplægsholdere og gæster, i konferencer som Sugcon, The Next Web, WebSummit, Tech BBQ, SWSX, Coldfront, Ucommerce Partner Summit, Code Garden, Episerver Ascend og mange flere.

People first

I 2018 introducerede vi vores egen kulturklub – Kruso Kulture Klub – hvilket har resulteret i en masse fantastiske events som Kruso Kino, fredagsbarer, fester, Julefrokost-miniferie til Hamborg, ginsmagning, mountainbiketurer, paintballkampe, wakeboarding og meget mere.

I Kruso tager vi os af hinanden – uanset om det handler om at knække den sværeste tekniske udfordring eller om at holde en fest. Det er en vigtig del af vores DNA. I 2018 kunne vi pludselig tælle mere end 60 Krusadere på tværs af vores kontorer med en masse nye talenter, som er blevet en del af vores mission. Hver og en af vores ansatte bidrager til Krusos ånd ved at være dem selv og hjælpe samt tage sig af hinanden. Det er derfor vi siger "people first".

Så kære ansatte, kunder og partnere: Tusind tak for et fantastisk 2018. Vi er sikker på, at vi i 2019 vil erobre mere ukendt land og ramme nye højder – vi kan slet ikke vente.

Billeder af events fra 2018

Wanna talk?

Vil du vide mere, så ring eller skriv gerne til os.

CEO

Telefon: +45 2810 5871

Mail: loa@kruso.dk