Cludo connector til Umbraco og Sitecore

Intelligent og skalerbar sitesøgning 

For et par måneder siden lancerede Cludo deres nyeste plugin til Umbraco, der muliggøre nem adgang til diverse søge statistikker, sidesøgning og meget mere for deres brugere. Året forinden var vi også med til at udvikle en connector mellem Umbraco og Siteimproves Plugin. Begge forbindelser er skabt ud fra samme principper og tilgange. Vi er, hos Kruso, stolte af at have taget del i skabelsen af forbindelsen mellem Sitecore og Cludo’s nye plugin.

I kombination med hinanden udgør Cludo og Umbraco en pakkeløsning til din virksomhed, hvor skabelse af relevant indhold og efterfølgende optimering af dette er i fokus. Cludo sitesøgning muliggør direkte kontrol over relevansen af dine søgeresultater, hvilket øger kontrollen over den digitale oplevelse. Forbindelsen mellem Sitecore og Cludo's skalerbare og cloud-baserede søgning muliggør hurtigere informations lokalisering og gør det nemmere for dit marketingsteam at linke den digitale adfærd med online content. Sitecore CMS integreres nemt med Cludo og sikre unik sitesøgning oplevelser med kontrol over relevans, content og brugbar analyse. Cludo gør det tilmed muligt for Sitecore-udviklere at arbejde i realtid, hvilket er med til at styrke brugeroplevelsen og sikre større kontrol.

Real-tid indsigt i redaktørens eget arbejde

Med adgang til værdifuld indsigt i real-tid, sikrer man at redaktøren har den fulde kontekst så at de kan foretage de rette optimeringer med deres indhold

Wanna talk?

Vil du vide mere, så ring eller skriv gerne til os.

Stilling

Telefon: +45 5040 7101

Mail: ct@kruso.dk