Første Kruso Kids trainee program er en succes

Kruso kommer tættere på universiteter i Malmø ved at udvide trainee programmet, og kontorerne i Aarhus & København søger praktikanter.

Straks efter at have åbnet vores første kontor i Sverige i foråret, lancerede vi et trainee program i Malmø. Helt fra begyndelsen besluttede vi os for kontoret i Studio for at være tæt på universitetets campus. Hos Kruso sigter vi mod at bygge moderne løsninger på forkant med teknologien, og vi tror, at en måde at forblive i spillet på, er at få indsigt og friske ideer fra studerende, mens vi hjælper dem ved at dele vores erfarne udvikleres viden med dem. Ludwig og Simon, bachelorstuderende i Computer Scinece på Malmö Högskola, har været de første heldige studerende til at afprøve programmet og dele deres oplevelse:

 

Kruso trainee program in Malmö

 

"I løbet af sommeren har vi haft den utrolige mulighed at være en del af det første Kruso Kids trainee program. Hvad startede som sene aftener med Emil, hvor vi lærte alt fra strukturen af ​​en URL til dybden af ​​Javascript, blev til en fuldtids praktik på Kruso Malmø. Vi blev hurtigt en rigtig del af det lille hold, både på kontoret men også til de efterfølgende øl på tagterrassen. "

"Efter at have bygget forskellige webapplikationer ud fra vores egen fantasi, fik vi reelle opgaver i et rigtigt projekt. Gruppeprojekter på skolen lærte os meget, men faktisk at skrive kode til et projekt, som en dag går live, har været meget mere givende med hensyn til at lære kode struktur og præcision. "

 - Simon og Ludwig

 

I mellemtiden søger vores danske kontorer udviklere, UX design og marketing praktikanter i Aarhus og København. Se stillingerne her eller kontakt os vedrørende Malmø-trainee programmet, vi er altid interesserede i at høre fra potentielle Kruso Kids.

 

De vil allerede gerne tilbage - men hvem er de næste ?!