Hurtig, hurtigere, automatisk

Automatisering spiller en stor rolle i DevOps-verdenen. Vores Solution Architect, Erik, hjælper dig her med at automatisere oprettelsesprocessen af et komplet Episerver-miljø.

Kan du huske, da udviklere udviklede applikationer, og IT-medarbejdere tog sig af serverne og hosting? Glem alt om det.

I dag, og nu mere end nogensinde før, er adskillelsen mellem udvikling og hosting af en ansøgning reduceret, hvilket medfører en fusion i opgaver - også kendt som DevOps.

I stedet for at være en statisk proces, er DevOps et mindset og et sæt af tekniske praksisser. Det handler om at være fleksibel i alle dele af et softwareprojekt, herunder administrative IT-operations.

For udviklere kan dette betyde, at skrive en kode som styrer alle de forskellige servere, som er krævet for at køre applikationen (også kaldt Infrastructure as code). 

Hver altid fleksibel, når du styrer dine omgivelser. At være i stand til at skabe (og ødelægge) udviklings- og testmiljøer kan være en yderst fordelagtig måde til at blive mere agil. 

 

Vidste du, at opsætning af et komplet Episerver-miljø kan ske inden for få minutter?

En af ​​vores løsningsarkitekter, Erik, har skrevet et blogindlæg om dette. Læs det her og lær, hvordan du bruger PowerShell til hurtigt at oprette et miljø i Azure til test eller demo.