Københavns Kommune og Kruso i tæt samarbejde

Københavns Kommune har, efter et EU-udbud, udvalgt fem leverandører, som skal hjælpe Koncernservice og forvaltningerne med drift og udvikling af kommunens digitale platform.

 

I en konkurrence med de fire andre udvalgte leverandører, er Kruso og Kruso-underleverandøren, Balidea, blevet valgt som én af de fem parter, som kan byde ind på de opgaver, Københavns Kommune ønsker at få løst.

 

Det er gået stærkt med at få etableret samarbejdet. På den korte tid, hvor aftalen har været gældende, er Kruso og Balidea blevet udvalgt til at løse over halvdelen af de såkaldte miniudbud for Københavns Kommune. Dette omfatter opgaver, hvor vi skal helt ind i ”maskinrummet” for at løse tunge opgaver i et komplekst miljø med mange aktører.

 

Krusos Client Partner, Kasper Saunders Bang, udtaler om samarbejdet med Københavns Kommune:

 ”Vi er utroligt glade for denne spændende opgave. Københavns Kommune er en meget professionel og kompleks organisation, der hver dag, døgnet rundt, leverer afgørende ydelser til borgere og erhverv. Derfor forventes det, at du som leverandør leverer varen hver gang. For at kunne gøre det succesfuldt, kræver det, at man ikke bare har fokus på det tekniske, men også det forretningsmæssige element i opgaverne, og er i stand til at spille hinanden gode.”

 

Kruso og Balidea leverer projektledelses- og udviklingsydelser, herunder udvikling og integrationer, primært på Københavns Kommunes Drupal-platform.

Wanna talk?

Client Partner

Phone: +45 5144 2283

Mail: ksb@kruso.dk