Kruso er nu et uCommerce Powerhouse 2018

Hurra! Kruso er nu et Ucommerce Powerhouse for 2018.

Vi har været i den digitale service- og e-commerce sphere i adskillige år, og nu har vi taget endnu et skridt mod vores mål om at være blandt de stærkeste digitale tekniske partnere på det nordiske marked. Sidste fredag havde vi fornøjelsen af at deltage på Ucommerce Partner mødet, hvor vi overværede nogle spændende præsentationer om fremtiden for Ucommerce, samt præsentationer af Ucommerces tekniske partnere (Kentico, Umbraco, Webshipr, Raptor Technologies og Perfion). Martin Sandvad og Anders Stentebjerg annoncerede de kommende års Ucommerce Powerhouses (det højeste partnerskabs niveau), såvel som Ucommerces mest værdifulde aktører i 2018.

Tomas Krag

Tomas Krag, CTO at Kruso, and Martin Sandvad, Partner & CCO at Ucommerce

Ikke alene er Kruso nu et uCommerce Powerhouse, men vores CTO Tomas Krag er nu en uCommerce MVP. For os er dette et klart udtryk for engagement (og tiltro) til uCommerce platformen, og viser at vores investeringer i at blive en endnu stærkere digital partner bærer frugt.
De sande helte bag vores nye partner status og MVP titler er det erfarne, og voksende e-commerce team, som leverer værdi til vores kunder hver dag.

Stort tak til uCommerce holdet for anerkendelsen! Vi ser meget frem til at arbejde med jer i 2018 og videre frem.

Wanna talk?

CTO

Telefon: +45 2681 2085

Mail: nsb@kruso.dk