Kruso har nu et medlem i Episervers Most Valued Professionals program

Vi er stolte af vores løsningsarkitekt fra Kruso Malmö, Erik Henningson, der er blevet medlem af Episerver Most Valued Professionals-programmet.

EMVP'er er digitale strateger og udviklere, der bringer deres erfaring inden for forretningsudvikling og teknologi frem i en ånd båret af åben udveksling af viden og kreativitet. Som EMVP er man villig til at dele sin viden fra egne succeser og fiaskoer for at fremskynde andres succes.

At være medlem af EMVP-programmet betyder derfor, at Erik har bevist en evne til at gøre en forskel i Episerver-fællesskabet for både kunder og partnere, og vi er selvfølgelig stolte af Eriks nye EMVP-stempel.

For vores kunder betyder det, at Kruso løbende får eksklusiv adgang til de nyeste oplysninger om kommende Episerver-lanceringer, og derfor kan fungere som en ægte Episerver ekspert og braintrust for vores kunder.

Vi har spurgt Erik ind til hans tanker om at være blevet et EMVP-medlem, og om han har nogle gode råd til andre udviklere, som ønsker at blive en del af fællesskabet. 

 

Hvad synes du om at være blevet et EMVP-medlem?  

Jeg er smigret og glad for at være på samme liste som nogle af de rigtig store navne i Episerver-fællesskabet. Samtidig er jeg lidt bange, nu hvor folk måske kan tro, at jeg faktisk ved noget :-)

 

Hvad har du gjort for at blive medlem?

Jeg har været aktiv i Episerver-udviklingsfællesskabet i en del år, og sidste år begyndte jeg at blogge, hovedsagelig om Episerver-udvikling.

 

Hvad er det bedste ved at være blevet en EMVP?

Jeg får nem adgang til de øvrige EMVP-medlemmer og Episerver-medarbejdere, som forhåbentlig vil gøre det muligt at løse eventuelle problemer, jeg måtte have, hurtigere. Jeg får også mulighed for at deltage i interne diskussioner om Episervers fremtid, og jeg får adgang til den tidligere version af Episerver-produkter. En gang om året inviteres jeg også til EMVP Summit - tre dage med sjove og teknologiske diskussioner et sted i verden.

 

Har du et godt råd til andre udviklere, der ønsker at tilstræbe en EMVP-status?

Del din viden så meget, som du kan. Det kan være med til at hjælpe i Episerver-udviklerfællesskabet, skriv blogpost eller gør nogle open source-tilføjelser til Episerver. For mig er deling også en god måde at lære.

  

Læs mere om, hvad det vil sige at være en EMVP her

VIL DU VIDE MERE OM EPISERVER?