Kruso sejler tømmerflåden til Kuglegården

Vi er flyttet til nye lokaler på Kuglegården

Fra den 1. juni er Kruso blevet en del af et af Københavns mest spændende og hyggelige områder på Arsenaløen midt i Københavns havn i Kuglegårdens historiske lokaler. Kuglegården har siden sin opførelse i 1742 været en del af Forsvaret og har i 300 år huset den danske flåde. Bygningerne er igennem de seneste år blevet renoveret i takt med, at bygningerne er blevet frigivet til civilt brug. Det har skabt nyt liv i de smukke, historiske lokaler og danner nu rammen om Krusos nye eventyr på Arsenaløen.

På den måde deler vi samme historie som flåden, der selv startede på Bremerholm og på grund af pladsmangel valgte at flytte til Arsenaløen – dog har vi endnu ikke over 300 år på bagen, som den danske flåde har.

 

Da disse lokaler blev ledige, kunne vi med det samme se, at de, sammen med den her unikke beliggenhed, vil kunne danne rammen om et nyt og spændende miljø midt i København. Vi er superglade for, at vi i dag er en del af dette sammen med de andre unge virksomheder, der er flyttet ind på Kuglegården

- Lars Ørum Andersen, CEO.

 

Området Holmen er et af Københavns mest unikke og historiske steder og emmer af 300 års dansk flådehistorie. Kuglegården er placeret med en smuk udsigt over København med udsyn til både Operaen og Broens Gadekøkken.

Vi glæder os til at fortsætte Krusos rejse her på Kuglegården. Kom forbi og sig hej - Vi byder altid på en kaffe og en snak om kreative ideer og digitale projekter!

Wanna talk?

CEO

Telefon: +45 2810 5871

Mail: loa@kruso.dk