Vi støtter Team Rynkeby

Lørdag den 23. juni 2018 sættes dette års Team Rynkeby i gang, når de første hold kører fra start. Kruso er stolt sponsor af Team Rynkeby Østjylland, som sendes afsted d. 30 juni i Aarhus.

 

Team Rynkeby blev startet tilbage i 2002, da 11 motionscykelryttere valgte at cykle fra Danmark til Paris for at se afslutningen på Tour de France. De 11 ryttere blev sponsoreret af Rynkeby Foods og valgte efter turen at donere overskuddet til børnekræftafdelingen på Odense Universitetshospital. Siden dengang samles cykelryttere fra hele norden hvert år i hold for at køre turen til Paris for et godt formål.

 

Med 1.900 cykelryttere og 450 hjælpere fordelt på 48 hold fra seks lande er løbet hvert år med til at gøre en forskel for børn med kritiske sygdomme og deres familier. Alle deltagere forpligter sig ikke kun til at cykle til Paris – de forpligter sig også til at indsamle penge til det gode formål, som i Danmark går til Børnecancerfonden og Børnelungefonden. Det er et formål, som vi hos Kruso også gerne vil være med til at støtte. Derfor sponsorerer vi i år Team Rynkeby Østjylland.

For Anders Jensen, en af cykelrytterne på Team Rynkeby Østjylland, er det kombinationen af indsamling, cykling og et socialt fællesskab, der får ham til at hoppe på cyklen i det gode navns formål.

 

Vi ønsker Anders, Team Rynkeby Østjylland og alle de andre deltagere rigtig god tur!

 

Du kan følge med på Team Rynkebys hjemmeside

Du kan også følge Team Rynkeby Østjylland på deres Facebookside.

Wanna talk?

Vil du vide mere, så ring eller skriv gerne til os.

Sales Director

Telefon: +45 5360 8320

Email: oj@kruso.dk