Mød Krusos nye udvikler praktikanter

Kruso er altid på jagt efter nye, dygtige talenter.

Gennem det seneste år har vi alene ansat mere end 30 nye medarbejdere. Derudover har vi også haft glæden af flere praktikanter, hvoraf mange efterfølgende er blevet en fast del af vores team som studentermedhjælpere.

I begyndelsen af februar startede et nyt hold praktikanter hos Kruso. Heriblandt er vores to nye udviklerpraktikanter Rufaida på 25 og Hala på 30 fra henholdsvis Syrien og Irak. Rufaida kom til Danmark sidste år, og Hala kom til Danmark for to år siden. Med en interesse for teknologi og computere meldte de sig begge til et uddannelsesforløb på seks måneder med fokus på programmering, kodning og softwareudvikling. De har blandt andet fået undervisning i JavaScript, HTML, Angular og CSS. Som en afslutning på deres forløb har de nu kastet sig ud på arbejdsmarkedet og er startet på et praktikforløb hos Kruso, hvor de er en del af vores frontend team.  
 

De to praktikanter har meget forskellige baggrunde. Rufaida er uddannet IT-ingeniør og har dermed allerede en del viden indenfor IT. Hun fortæller dog, at hun gennem det seks måneders program har lært en masse nyt om kodning og programmering, hvilket har vakt hendes interesse for frontend udvikling. Hala har derimod ingen tidligere erfaring med kodning og programmering. Hun er uddannet ingeniør i Medical Devices og begav sig dermed ud på ukendt terræn, da hun meldte sig til programmet. Hun fortæller, at hun fandt programmering og kodning spændende og udfordrende, og at hun har lært rigtig meget på de seks måneder, programmet har varet - viden hun nu glæder sig til at prøve af i praksis hos Kruso. Begge håber de at lære endnu mere om kodning gennem deres praktikforløb. De glæder sig også til at få praktisk erfaring, som de kan holde op mod deres viden fra uddannelsenSamtidig er de glade for at komme til at indgå i et dygtigt team, hvor de får mulighed for at bidrage med ideer og løsningsforslag. 

 

 

Her hos Kruso er vi allerede rigtig glade for Hala og Rufaida og synes, det er mega sejt, at de har kastet sig ud i dette projekt. Det skal lige tilføjes, at Rufaida ud over at lære en masse nyt om kodning også har formået at lære både dansk og engelsk gennem det seneste år! Begge piger er meget arbejdsomme, lærenemme og tilgår både de nye opgaver og kollegaer med et smil.  

 

Vi ser arbejdet med praktikanter som en stor fordel - både for praktikanten og for os. Gennem vores praktikanter får vi nemlig dygtige medarbejdere med stort gåpåmod og spændende ny viden indenfor deres felt. De kan bidrage med nye vinkler og løsninger, som vi måske ellers ikke havde set. Vi går meget op i, at vores Kruso praktikanter bliver en aktiv del af vores teams, hvor de får ansvar for egne opgaver og lærer at tage styring for egne projekter. Vores erfaring siger os, at det er sådan man udvikler sig mest - både fagligt og personligt.   

Hop ind på vores Instagram, hvor du kan følge hverdagen for vores praktikanter og resten af Krusos team. 

Udviklerpraktikant, Rufaida Jumaa, siger:

"Jeg kan virkelig godt lide mine kollegaer og arbejdsmiljøet hos Kruso. Jeg beundrer, hvordan alle medarbejderne arbejder så godt sammen. Jeg føler mig meget velkommen. Mest af alt er jeg glad for at have muligheden for at lære nyt og kunne bidrage til virksomheden."