Vi er sølvsponsor for Umbraco Festival 2017

For femte gang inviterer Kraftvaerk dig til Umbraco DK Festival, og i år er Kruso sølvsponsor!

Umbraco Festivalen præsenteres af Kraftvaerk, og har til formål at gøre dig klogere på den digitale udvikling og de nyeste muligheder inden for Umbraco CMS. Umbraco er et system, der med sit simple bruger interface og det indbyggede mediearkiv og smertefri integration gør indholdsstyring nemt. Vi er, her hos Kruso, trofaste brugere af Umbraco - vi er nemlig Gold Partner. Vi er derfor stolte af at kunne kalde os sølvsponsor ved dette års Umbraco DK Festival, der afholdes d. 22 september i København. 

Det slutter ikke her - vi vil også afholde en workshop på festivalen, hvor vi kigger på praktiske tips til håndtering af datasikkerhed og EU - persondataforordningen (GDPR) i Umbraco.

Har du ikke mulighed for at deltage, men synes du, at det lyder spændende? Bare rolig - vi afholder et Bacon-event den 5. september i København og den 12. september i Aarhus, hvor du kan høre om EU-persondataforordningen (GDPR) i forhold til web og mobilapplikationer og få praktiske tips til at sikre din nuværende webløsning. 

Tilmeld dig vores næste Bacon-event

Wanna talk?

CTO

Telefon: +45 2681 2085

Mail: nsb@kruso.dk