Persondatapolitik

Kruso overholder en god og transparent databehandlingsskik i henhold til Lov om behandling af personoplysninger også kaldet Persondataloven.

Sikkerhedsforanstaltninger

Vi har vedtaget interne regler om informationssikkerhed, som indeholder instrukser og foranstaltninger, der beskytter dine persondata mod uautoriseret offentliggørelse, og mod at uvedkommende får adgang eller kendskab til dem.

Anvendelse af personoplysninger

Kruso indsamler ikke persondata om brugerne af Kruso’s hjemmesider, der giver mulighed for at identificere individuelle brugere som enkeltpersoner, medmindre andet er angivet på hjemmesiden eller i denne politik.

Såfremt vi behandler persondata om dig, så:

  • Behandler vi dem på et lovligt grundlag
  • Anvender vi de typer oplysninger om dig og til det formål, som fremgår ved registreringen
  • Anvender vi alene de persondata om dig, der er relevante og tilstrækkelige i forhold til de formål, der fremgår ved registreringen
  • Sletter vi dine persondata, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som var grunden til vores indsamling, behandling og opbevaring af dine data
  • Videregiver vi ikke dine persondata

Ændringer

Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre nærværende og tilhørende politikker. I tilfælde af ændringer retter vi datoen for "sidst opdateret" nederst i en politik. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på websitet.

Kontaktperson vedrørende behandling af personoplysninger

Såfremt du har spørgsmål i relation til Kruso A/S' behandling af personoplysninger på dette website, er du velkommen til at kontakte:

Kruso A/S

Bremerholm 4

1069 København K

E-mail: info@kruso.dk

 

Cookies

Vi anvender Cookies på vores hjemmeside. En cookie er en lille tekstfil, som vi gemmer på din computer for at indsamle anonym statistik omkring dine besøg på vores hjemmeside, både dette besøg og fremtidige besøg.

Vi anvender oplysningerne til at blive klogere på vores brugeres besøg på siden så vi løbende kan gøre den bedre. Hvilke sider der er mest populære, hvilke der fungerer godt og hvilke der ikke gør.

Desuden husker cookie’en relevante valg du måtte have foretaget tidligere, som hjælper os til at give dig en så god oplevelse på vores site som muligt, f.eks. hvilket sprog du har valgt at se siden i sidste gang du besøgte os.

Vi anvender ikke cookies til at målrette reklamer til dig hverken på vores site eller andre medier.

En Cookie er ikke et program og kan ikke indeholde nogen form for virus. Du kan til hver en tid , hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie indeholder kun tekst, er ikke et program og indeholder ikke virus.

Ændre dine personlige indstillinger for cookies her

 

IP-adresse

Kruso forbeholder sig ret til at indsamle brugerens IP-adresse. En IP-adresse er et unikt nummer, som tildeles de netværksenheder, fx en computere, der kommunikerer med hinanden over internettet.

Kruso anvender brugerens IP-adresse til statistiske formål.

Indsigt, rettelse, sletning m.m.

Du har til en enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data vi behandler om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine persondata.

Hvis du mener, at de persondata, vi behandler om dig, er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. Du skal henvende dig til os og oplyse os om, hvori unøjagtighederne består, og hvordan de kan rettes.

Hvis du mener, at dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi indhentede dem til, kan du bede om at få dem slettet. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser.

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at henvende dig til os. Vores kontaktoplysninger finder du ovenfor.

Når du henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine persondata eller øvrige indsigelser, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning m.m. så hurtigt som muligt.

Vi bruger cookies til at forstå hvordan folk bruger Kruso hjemmesiden, og til at gøre din oplevelse på siden bedre. Nogle cookies er nødvendige for at Kruso hjemmesiden kan fungerer korrekt. Selvom du kan anvende størstedelen af Kruso hjemmesiden uden cookies er det vigtigt at huske, at de er i brug for at vi kan levere den bedst mulige oplevelse til dig.

Dine indstillinger gemmes automatisk