Bliv kommunikations- og marketing praktikant hos Kruso

Har du en passion for kommunikation og marketing, og drømmer du om at blive ekstra skarp til corporate branding, content creation og digital marketing? 

Så skal du søge praktik hos os! 

Hos Kruso søger vi lige nu dygtige og ambitiøse kommunikations- og marketingpraktikanter til efteråret 2020 i København. Du bliver en del af et ambitiøst digitalt bureau, der bobler af energi og brænder for at være de bedste. Gennem dit praktikforløb vil du få opbygget dit repertoire med værdifulde værktøjer, som du kan bruge i din fremtidige karriere. Du får stor medbestemmelse på de områder, du gerne vil arbejde med - derfor skal du være klar til at tage ansvar. 

Herudover får du: 

  • 3000kr. om måneden i erkendtlighed
  • Gratis lækker frokost
  • Mulighed for at deltage på konferencer og andre relevante events i tech-branchen

Hvad kommer du til at lave? 

Som en del af vores team kommer du til at arbejde tæt sammen med nogle af branchens skarpeste hjerner på et spirende og dynamisk bureau. Vi ansætter vores marketingpraktikanter i teams og søger derfor som udgangspunkt to forskellige profiler, som kan supplere hinandens kompetencer. Vi søger en kreativ profil og en strategisk/analytisk profil. Elsker du at udtrykke dig visuelt, og er du dygtig til design, videoproduktion og konceptudvikling, er du måske et match til den kreative profil. Kan du godt lide at skrive knivskarpe cases, strategisk planlægning og at understøtte content marketing med analyser, så er du måske den strategisk/analytiske profil, vi leder efter. Skriv gerne hvad du brænder for i din ansøgning, så vi kan få indblik i dine interesser, drømme og kompetencer. Begge profiler vil arbejde på tværs af felter og opgaver så som:

  • Content marketing: Strategi for og udarbejdelse af indhold til hjemmeside og sociale medier
  • Visuelt indhold til vores hjemmeside og sociale medier herunder produktion video-, billede- og grafisk indhold
  • Corporate branding
  • Planlægning, markedsføring og eksekvering af interne og eksterne arrangementer og kampagner
  • SEO & Google Analytics (Kurser kan planlægges ind i praktikforløbet)
  • Diverse ad hoc-opgaver

"Det bedste ved min praktikperiode, er det store ansvar jeg er blevet givet fra start, og at jeg dagligt arbejder med forskellige opgaver, hvor jeg får rigt mulighed for at bruge teori fra studiet i praksis. Mine nye kollegaer har været utrolig åbne og villige til at lære fra sig, så jeg er blevet taget rigtig godt imod."

- Amalie, nuværende kommunikations- og marketingpraktikant

Din profil 

Vi forventer, at du har drive og engagement til at lære en masse om digitale tendenser, kommunikation, branding og markedsføring i praksis. Du skal være i stand til at arbejde med ’frihed under ansvar’, være selvstartende og initiativrig. Du har en glad, smilende og imødekommende personlighed, og du studerer gerne på en videregående uddannelse inden for kommunikation, medievidenskab, marketing eller lignende.

 Det er vores erfaring, at der i et praktikforløb skal være plads til fordybelse og tid til at udvikle sig selv og sine kompetencer. Derfor ser vi helst, at du kan være i praktik tre måneder eller mere. Vi er dog fleksible og vil meget gerne tilrettelægge forløbet, så det passer bedst muligt med dine studieplaner. Derudover er det en fordel, hvis du har kendskab til Adobe programmerne. 

Om Kruso

Kruso er et digitalt udviklings- og rådgivningsbureau med mere end 20 års erfaring. Vi er specialiseret i udvikling af komplekse web-platforme og digitale konsulentservices. Vi er et godt sammentømret hold på 65 fordelt på vores kontorer i København, Aarhus og Malmø. Vi lever af – og på trods af – at forudsætningerne for at bygge menings- og succesfuld informationsteknologi er i konstant forandring.

Er du, den vi søger?  

Så indsend hurtigst muligt en ansøgning samt CV nedenfor. 

Hvis du har nogen spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive til job@kruso.dk - vi sender din mail videre til en af vores studentermedhjælpere, som selv har prøvet at være i praktik hos os.  

Praktikstillingen er ulønnet, men frokost i praktikperioden giver vi! 

Vi forventer at afholde samtaler løbende. 

Livet som praktikant hos Kruso

Tilbage til oversigten