Bliv projektleder-praktikant hos Kruso

Er du den fødte projektleder, og brænder du samtidigt for at få vendt din teoretiske viden fra studiet til praksis hos et digitalt bureau? 

... Så vil vi gerne høre fra dig!

Kruso søger lige nu ambitiøse og strukturerede projektleder-praktikanter til vores kontorer i Aarhus og København. Hos Kruso kan vi tilbyde høj faglighed samt en inspirerende og dynamisk hverdag, hvor du vil arbejde tæt med dygtige og dedikerede mennesker, som er specialiseret inden for digital strategi- og webudvikling.

 

Hvad vil du være beskæftiget med som projektleder-praktikant?

Som projektleder-praktikant hos Kruso kommer du til at spille en vigtig rolle i plejning af kunderelationer, projektstyring og koordinering af digital kommunikation. Du kommer til at arbejde i et kompetent team, der hjælper dig med at anvende din faglige viden i praksis. Du vil indtræde i et koncentreret arbejdsmiljø, men med en åben og uformel omgangstone. Vores hverdag er præget af vidensdeling og idégenerering, og der er både plads til sparring og fordybelse, så du kan få en masse hands-on erfaring med projektledelse.

I rollen som projektleder-praktikant vil du bl.a. være beskæftiget med at:

  • hjælpe med planlægning af større projekter
  • forberede og koordinere egne projekter
  • koordinere tidsplaner og eksterne events
  • evaluere på støtte projekter og webløsninger
  • hjælpe med diverse administrative opgaver

"Det bedste ved min praktikperiode er, at jeg får lov at indgå i teamet, uden at der er forskel på mig og de faste medarbejdere. Jeg har allerede lært en masse nyt."

- Lars, Projektleder-praktikant hos Kruso

Hvad forventer vi af dig? 

Som vores projektleder-praktikant får du frihed under ansvar. Vi forventer, at du er struktureret, har et skarpt overblik og et kreativt mindset. Derover skal du være motiveret til at vil lære og holde dig opdateret på de nyeste tendenser inden for dit fagområde, så du aktivt kan bidrage med både ny og eksisterende viden til vores tilgang til projektledelse.

Vi ser gerne, at du læser Information Management, Medieproduktion og Ledelse, ITKO, Økonomi og IT eller en lignende uddannelse.

Om Kruso

Kruso er et nordisk digitalt udviklings- og rådgivningsbureau, specialiseret i unikke og komplekse web-platforme og digitale konsulentservises. Vi leverer .NET-baserede custom solutions bygget fra bunden, og vi har en stærk track-record i Umbraco og EPiServer, som vi leverer både til det private og offentlige marked.

Vi er et team på over 60 personer, lokaliseret i København, Aarhus og Malmø, og vi har 18 års erfaring at rykke med. Vi har et klart fokus på faglig stolthed, stor interesse for tekniske udfordringer og mærkbare forventninger til den enkelte medarbejders selvstændighed og kritiske sans. Derudover har vi en flad organisationsstruktur med højt til loftet og en ganske uformel omgangsform.

 

Lyder vi som en praktikplads for dig? Så indsend hurtigst muligt en ansøgning samt CV nedenfor. Husk at fortælle os, om du er interesseret i stillingen i København eller Aarhus.

Hvis du har spørgsmål til livet som praktikant hos os, så er du også meget velkommen til at skrive - vi sender din mail videre til en af vores studentermedhjælpere, som selv har prøvet at være i praktik hos os.

 

Vi forventer at afholde samtaler løbende, dog tidligst i oktober.

 

Livet som projektleder-praktikant

Tilbage til oversigten