Bliv udvikler-praktikant hos Kruso

Er du en passioneret udvikler-ildsjæl? Brænder du for at udvikle dine faglige kompetencer i et professionelt og dynamisk miljø med teknisk dygtige kollegaer?

Så hører vi gerne fra dig!

Kruso leder lige nu efter en frontend-udviklerpraktikant til vores kompetente team i Aarhus. Som praktikant hos os kommer du til at tage del i udviklingen af innovative og skræddersyede løsninger til landets virksomheder og offentlige institutioner. Du kommer til at arbejde på tæt hold med nogle af landets skarpeste udviklere, der hjælper dig med at anvende din faglige viden i praksis.

Du bliver en del af et team, der er passioneret omkring deres arbejde og hvor team lead og projektleder sikrer rammerne for, at der i hverdagen er plads til både sparring og fordybelse. Arbejdsmiljøet er koncentreret, men med en åben og uformel omgangstone, hvor hverdagen er præget af udvikling, og hvor du som praktikant har stor medbestemmelse. Hos Kruso prioriterer vi faglighed og videndeling højt, og du vil derfor blive inspireret og udfordret i hverdagen gennem tæt samarbejde med dygtige og dedikerede udviklere og deltagelse i konferencer og seminarer.

 

Hvad kan vi tilbyde dig?

Som udvikler-praktikant hos Kruso kommer du til at spille en vigtig rolle i udviklingen af velfungerende IT-løsninger til offentlige og private kunder. Du kommer til at arbejde i et team, der består af en projektleder, lead developer og både backend- og frontend-udviklere, hvor du bl.a. vil være beskæftiget med:

  • Webudvikling, .NET og C#
  • CMS’er som Umbraco og EPiServer 
  • MVC, LINQ og ORM
  • SQL og databasestruktur
  • HTML, CSS, Javascript og Vue

Herudover får du:

  • Gratis frokost
  • Mulighed for at deltage på konferencer og andre relevante events i tech-branchen

"Jeg har været rigtig glad for min praktikperiode, bl.a. pga. det super gode sociale miljø, og fordi jeg har følt mig som en del af en større enhed. Hjælpen var altid lige om hjørnet, og jeg har samtidig haft gode rammer for at udvikle mig."

- Pernille, udviklerpraktikant i Aarhus

Hvad forventer vi af dig?

Som vores kommende udvikler-praktikant får du frihed under ansvar. Vi forventer, at du er motiveret til at ville lære og holde dig opdateret med de nyeste tendenser inden for dit fagområde, så du aktivt kan bidrage med både ny og eksisterende viden og sparring på vores løsninger. Det vil være et plus, hvis du har erfaring med Vue.js og SASS

 

Om Kruso

Kruso er et nordisk digitalt udviklings- og rådgivningsbureau, specialiseret i unikke og komplekse web-platforme og digitale konsulentservices. Vi leverer .NET-baserede custom solutions bygget fra bunden, og vi har en stærk track-record i Umbraco, EPiServer og Sitecore, som vi leverer både til det private og offentlige marked.

Vi er et team på over 60 personer lokaliseret i København, Aarhus og Malmø, og vi har 20 års erfaring at rykke med. Vi har et klart fokus på faglig stolthed, stor interesse for tekniske udfordringer og mærkbare forventninger til den enkelte medarbejders selvstændighed og kritiske sans.

 

Lyder vi som en mulig praktikplads for dig? Så indsend hurtigst muligt en ansøgning samt CV nedenfor.

Hvis du har spørgsmål til livet som praktikant hos os, så er du også meget velkommen til at skrive - vi sender din mail videre til en af vores studentermedhjælpere, som selv har prøvet at være i praktik hos os.

Vi forventer at afholde samtaler hurtigst muligt.

 

Livet som udviklerpraktikant hos Kruso

Tilbage til oversigten